LiveBiz
Pisica fără stăpân merge din casă în casă căutând un suflet bun care să se îndure soarta ei

Pisica fără stăpân merge din casă în casă căutând un suflet bun care să se îndure soarta ei

LiveBiz » Animale » Pisica fără stăpân merge din casă în casă căutând un suflet bun care să se îndure soarta ei

Faceţi cunoştinţă cu Pistachio: o pisică adorabilă, cu o voinţă incredibilă de a trăi.

Pistachio a venit pe lume pe străzile din Los Angeles. Pisicuţa nu avea nici familie şi nici pe altcineva care să aibă grijă de ea, dar era hotărâtă să supravieţuiască.

Pistachio a început să rătăcească din poartă în poartă, mieunând cât putea de tare. Dar, în ciuda eforturilor sale, nimeni nu a dorit să o primească înăuntru.

Alley Cat Rescue via Facebook

Când Pistachio avea trei luni, un grup de salvare a animalelor numit „Alley Cat Rescue” a găsit-o.

Desiree, voluntară la Alley Cat Rescue, se afla în apropierea zonei pe unde hoinărea Pistachio. Unul dintre rezidenţii cartierului respectiv a mers până la Desiree şi i-a povestit despre Pistachio. Desiree a decis imediat că trebuie să o salveze pe această pisicuţă fără adăpost.

„Un rezident ne-a povestit despre această pisicuţă înfometată, care îşi caută o locuinţă. Nu a durat prea mult până când am găsit-o în faţa unei uşi pe o verandă, tocmai în momentul în care era alungată”, povesteşte Desiree.

Alley Cat Rescue via Facebook

Desiree a găsit-o pe Pistachio stând pe o verandă, mieunând cât o ţineau puterile. Vocea pisicii era răguşită de la atâta mieunat, dar tot a început să toarcă atunci când a văzut-o pe Desiree apropiindu-se de ea.

Alley Cat Rescue via Facebook

Desiree a luat-o Pistachio acasă cu ea şi a îmbăiat-o. Biata pisică era plină de murdărie şi purici şi avea o infecţie la căile respiratorii superioare. Dar chiar dacă nu se simţea bine, era extrem de drăgălaşă.

Alley Cat Rescue via Facebook

După ce a ajuns în grija asociaţiei Alley Cat Rescue, Desiree a reuşit să găsească o casă temporară pentru Pistachio. Pisica a fost extrem de fericită că are în sfârşit un acoperiş deasupra capului şi părinţi adoptivi care să o iubească!

După o săptămână în casa temporară, infecţia respiratorie superioară a lui Pistachio a trecut. De asemenea, ea a început să câştige în greutate.

Alley Cat Rescue via Facebook

Odată ce Pistachio s-a simțit mai bine, părinții săi adoptivi au prezentat-o celorlalte pisici pe care le aveau in grijă. Pistachio s-a adaptat imediat să locuiasca împreună cu celelalte surate ale sale. Îl plăcea în mod special pe Butterbean, un pisoi care era cu câteva luni mai tânăr decât ea. Ea se purta cu el ca și cum ar fi fost sora lui mai mare!

Tatăl adoptiv al lui Pistachio a publicat o actualizare pe Facebook. „Actualizare Pistachio! Ea se adaptează bine în noua locuinţă şi se înţelege de minune cu celelalte pisici!”

Alley Cat Rescue via Facebook

Pistachio îşi caută în continuare un cămin permanent – după toate greutăţile prin care a trecut, această pisică merită o casă minunată. Chiar dacă a avut parte de un început dur în viaţă, nu şi-a pierdut personalitatea dulce şi încă mai are încredere în oameni.

„Trebuie doar să-ţi deschizi braţele şi ea va veni la tine pentru a fi alintată! Imediat începe să toarcă şi să îţi arate cât de fericită este!” – povesteşte Desiree.

Alley Cat Rescue via Facebook

Pistachio este o pisică adorabilă cu o personalitate fermecătoare. Dacă sunteţi interesaţi să aflaţi mai multe despre Pistachio sau Alley Cat Rescue, vizitaţi pagina lor Facebook.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?