LiveBiz
Câinele tremură de frică într-un colţ după ce a fost abandonat pentru că stăpânii aşteptau un copil

Câinele tremură de frică într-un colţ după ce a fost abandonat pentru că stăpânii aşteptau un copil

LiveBiz » Animale » Câinele tremură de frică într-un colţ după ce a fost abandonat pentru că stăpânii aşteptau un copil

Câinii sunt membri cu drepturi depline ai familiei, deci trebuie să fie trataţi cu grijă si respect. Dar, din păcate, nu a fost şi cazul unui Ciobănesc German în vârstă de 3 ani pe nume Rocco. Bietul câine a fost abandonat la Dallas Animal Services din Texas, deoarece proprietarii lui urmau să devină părinţi şi nu-l mai doreau.

Personalul de la adăpost a spus că Rocco era subponderal, timid şi foarte speriat în preajma adulţilor. Stătea încovoiat în colţul unei canise, tremurând de teamă. Ochii lui căprui erau trişti şi goi pentru că şi-a dat seama că proprietarul său l-a lăsat în urmă.

Văzând cât de blând şi speriat era Rocco, o femeie amabilă a împărtăşit online un videoclip cu el pentru a-l ajuta să-şi găsească o familie bună. Adăpostul de animale a postat şi o fotografie cu Rocco pe pagina sa oficială de Facebook în speranţa că cineva îl va adopta şi îi va oferi o casă pentru totdeauna.

Din fericire, Preethi Pillaipakkam, o mare iubitoare de animale, prin intermediul „DFW German Shepherd Rescue”, s-a oferit imediat să-l ajute. Preethi a fost surprinsă că Rocco a fost abandonat din cauza unui nou-născut.

În primele câteva zile în noua sa casă, Rocco a rămas timid şi puţin îngrijorat. Dar cu ajutorul lui Pillaipakkam şi al celuilalt câine pe care aceasta îl deţine, Rocco a devenit din ce în ce mai relaxat. A fost o bucurie uriaşă pentru toţi să afle că patrupedul devenea din ce în ce mai fericit şi mai încrezător în oamenii de lângă el.

„A început încet să exploreze casa”, a spus Pillaipakkam. „Iubeşte canapele şi culcuşul său şi îi plac foarte mult jucăriile zgomotoase şi mingiile de tenis. Este un foarte bun căutător.”

Pillaipakkam a creat, de asemenea, un cont pe Instagram pentru a putea împărtăşi cu cei interesaţi actualizări despre povestea câinelui. Ea spera că Rocco îi va inspira şi pe alţii să adopte câini adulţi, deoarece aceştia sunt adesea abandonaţi în adăposturi din cauza schimbărilor care se produc în viaţa proprietarilor.

Venirea unui copil pe lume în orice familie este o veste minunată, care nu poate decât să aducă multă bucurie. Cu toate acestea, nu uitaţi de iubitele animale de companie atunci când deveniţi părinţi ai unui copil. Şi ele sunt, de asemenea, membre ale familiei voastre. Merită să fie tratate cu căldură şi respect.

În cele din urmă, acest câine dulce şi blând a avut norocul să-şi găsească o casă şi familia iubitoare pe care le merita. Sincere felicitări tuturor celor care s-au implicat şi au făcut tot posibilul pentru ca Rocco să primească o nouă şansă!

View this post on Instagram

 

A post shared by Rocco (@roccostar_gsd)

Ţi-a plăcut acest articol?