LiveBiz
Câinele bătrân şi bolnav găseşte refugiu pe veranda unui cuplu de tineri şi ajunge să fie adoptat de ei

Câinele bătrân şi bolnav găseşte refugiu pe veranda unui cuplu de tineri şi ajunge să fie adoptat de ei

LiveBiz » Animale » Câinele bătrân şi bolnav găseşte refugiu pe veranda unui cuplu de tineri şi ajunge să fie adoptat de ei

La începutul acestei luni, doi soţi din Arkansas, Statele Unite, au găsit un căţeluş fără adăpost care încerca să se refugieze pe veranda casei lor.

Sensibilizaţi de situaţia animalului, au decis nu numai să-l ajute, ci să-l facă membru al familiei!

„Îmi amintesc că l-am văzut la intrarea pe verandă. La început am crezut că este un urs, dar când m-am apropiat de el, am fost sigur că este un căţeluş”, a glumit Zach, tatăl adoptiv al lui Turbo.

Animalul nu era într-o stare prea bună şi avea nevoie de ajutor. „Fie făceam ceva să îl salvăm, fie ar fi murit în aceste condiţii”, a adăugat tânărul.

În aceeaşi noapte, cuplul i-a oferit lui Turbo o baie caldă şi hrană cu măsură. „Este un câine de talie mare, dar este şi foarte drăguţ”, povesteşte Libby, soţia lui Zach.

Turbo a fost foarte recunoscător pentru generozitatea noilor săi stăpâni. „Aceasta este dragostea unui câine. Nu merita să fie pe stradă […]”, a spus Zach.

În zilele următoare, patrupedul a fost dus la medicul veterinar şi a primit tratament împotriva mai multor probleme. Era uşor deshidratat şi cu mobilitate redusă – Turbo are 8 ani – dar nimic cu adevărat îngrijorător care nu putea fi rezolvat pe termen mediu.

Odată cu adopţia lui Turbo, Zach şi Libby au făcut tot ce le stătea în putinţă pentru a se asigura că prietenul lor cu patru picioare se simte binevenit. Şi judecând după bucuria lui Turbo, chiar a funcţionat!

„Este sănătos acum şi are alături nu numai compania noastră, ci şi a unui semen de-al său. Este un câine foarte iubit”, a rezumat cuplul.

Turbo nici că ar fi putut nimeri într-o casă mai primitoare.

Aflaţi mai multe vizionând videoclipul de mai jos:

 

Ţi-a plăcut acest articol?