LiveBiz
Băiatul vinde îngheţată pe plajă pentru a cumpăra de mâncare, iar câinele său nu-l părăseşte niciodată.

Băiatul vinde îngheţată pe plajă pentru a cumpăra de mâncare, iar câinele său nu-l părăseşte niciodată.

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul vinde îngheţată pe plajă pentru a cumpăra de mâncare, iar câinele său nu-l părăseşte niciodată.

Copiii trebuie să trăiască o copilărie adecvată vârstei şi să-şi îndeplinească procesul de dezvoltare, dar, din păcate, unii trebuie să facă faţă unei realităţi dure încă de la o vârstă fragedă; în unele cazuri, trebuie să muncească pentru a ajuta la cheltuielile familiilor lor.

Din păcate, există multe poveşti din întreaga lume despre copii, precum Jason, care lucrează pentru a contribui la susţinerea familiei. Este o realitate pe care nu o putem ascunde.

Este posibil ca viaţa lui Jason să nu fie plină de bogăţii, dar el este o fiinţă inocentă care ştie să ofere dragoste şi zâmbete. Acest băieţel vinde îngheţată pe o plajă din Peru, împreună cu iubitul sau animal de companie care îl însoţeşte peste tot, necondiţionat.

Anunţ

Există multe persoane care l-au întâlnit şi îi cunosc nobleţea sufletească, iar utilizatorea Facebook MAPI.Foto este una dintre ele.

Ea recunoaşte că la început a fost impresionată să-l vadă la „locul de muncă” şi şi-a dat imediat seama că acest băiat nu lucrează singur, ci are o companie minunată, un prieten blând şi credincios care este mereu alături de el.

„Jason este un băiat de 6 ani care vinde îngheţată pe plaja Yacila. Când l-am văzut la început, am fost puţin tristă pentru că, eu la vârsta lui nu aveam griji şi mă jucam acasă cu păpuşile.”

Când l-a întrebat pe Jason despre prietenul său cu blană, băiatul a răspuns că sunt întotdeauna împreună, inclusiv în fiecare zi de lucru.

„Tristeţea mi-a trecut când am văzut că era însoţit de câinele său, pe nume Rambo, care literalmente şi-a urmat stăpânul peste tot, l-a însoţit să vândă peste tot”.

Imaginile emoţionante ne arată un copil foarte fericit, în ciuda a tot ceea ce se află în spatele unei zile de muncă pentru o fiinţă atât de mică. Din fericire îl are pe Rambo, câinele său iubit care îl susţine şi îl încurajează să zâmbească mereu.

Jason este recunoscător pentru compania prietenului său cu patru picioare, pentru că oricât de bogat sau sărac ar fi, câinele va fi mereu alături de el.

Fotografiile au primit comentarii foarte emoţionante de la internauţi care şi-au exprimat admiraţia şi afecţiunea pentru micul Jason şi nobilul Rambo.

Mulţi oameni au fost inspiraţi de această poveste şi au făcut ilustraţii în cinstea copilului, a muncii pe care o prestează şi a companionului său.

Nu este necesar să-l cunoaşteţi personal pe Jason pentru a înţelege că, deşi este doar un copil, nu renunţă în faţa problemelor şi se străduieşte în fiecare zi cu mare responsabilitate să pună o pâine pe masa familiei sale.

În mod ideal, acest micuţ ar trebui să fie în sala de clasă şi restul timpului să-l folosească pentru a se juca fără să-şi asume nicio responsabilitate pentru susţinerea familiei.

Dar, din păcate, condiţiile de viaţă nu sunt favorabile momentan pentru acest micuţ. Sperăm că îşi va păstra întotdeauna credinţa şi sperăm că soarta oricui se poate schimba odată cu atitudinea şi onestitatea în timp ce luptă pentru ca visurile să devină realitate.

Ar fi minunat ca cineva să preţuiască uriaşa sa dorinţă de a merge mai departe, deşi suntem siguri că mai devreme sau mai târziu viaţa îl va răsplăti aşa cum merită.

Ţi-a plăcut acest articol?