LiveBiz
Câinele cu handicap care s-a târât prin mizerie este salvat: Îşi arată dorinţa de a trăi şi se recuperează complet

Câinele cu handicap care s-a târât prin mizerie este salvat: Îşi arată dorinţa de a trăi şi se recuperează complet

LiveBiz » Animale » Câinele cu handicap care s-a târât prin mizerie este salvat: Îşi arată dorinţa de a trăi şi se recuperează complet

Proprietarii de câini iau adesea decizia de a-i eutanasia, mai degrabă decât să-şi dedice timp pentru a-i ajuta. Astăzi îl vom cunoaşte pe Speedy, un câine adorabil, care a rămas paralizat. Se mişca doar târându-se pe unde putea… Aşadar, proprietarul său a considerat că viaţa lui este inutilă şi i-a chemat pe cei de la Sidewalk Specials pentru a-i pune capăt suferinţei. Dar, căţelul avea alte planuri.

Când voluntarii Sidewalk Specials au sosit la faţa locului, câinele a făcut tot posibilul să le arate că nu este încă pregătit să moară! A dat energic din coadă, arătându-şi emoţiile în ciuda dizabilităţii sale. A încălzit inimile tuturor celor de faţă, care au decis să strângă bani pentru a-l ajuta să se recupereze.

Ei au descris momentul spunând: „Speedy a dat din coadă şi a lins fiecare mână care s-a apropiat de el să-l mângâie. În ciuda incapacităţii sale de a-şi folosi picioarele din faţă, era fericit şi şi-a arătat rapid dorinţa de a trăi.”

Echipa şi-a dedicat tot timpul şi atenţia pentru ca Speedy să se poată mişca din nou. „Era încă foarte instabil, dar încet, a început să-şi mişte picioarele din faţă… O lună mai târziu, nu doar că se plimba, ci alerga!”

Urmăriţi această transformare uimitoare în videoclipul de mai jos:

Aceasta este dovada faptului că îngrijirea medicală adecvată şi dragostea pot face adevărate minuni. Speedy s-a dovedit a fi un războinic, arătând că nu trebuie să renunţăm niciodată la animalele noastre.

Ţi-a plăcut acest articol?