LiveBiz
Doi tineri talentaţi interpretează „Sound of Silence” şi încă de la primele note întreaga sală amuţeşte

Doi tineri talentaţi interpretează „Sound of Silence” şi încă de la primele note întreaga sală amuţeşte

LiveBiz » Muzică » Doi tineri talentaţi interpretează „Sound of Silence” şi încă de la primele note întreaga sală amuţeşte

Cu atâţia artişti talentaţi în întreaga lume, trebuie să fii cu adevărat special pentru a putea să mai ieşi în evidenţă în zilele noastre.

Este dificil, dar nu imposibil. Există anumite trupe care au încântat generaţii; artişti a căror muzică este şi acum pe buzele tuturor, la fel ca atunci când au lansat pentru prima dată cântecele lor.

Simon & Garfunkel fac parte cu siguranţă din această categorie. Celebrul duo american a fost unul dintre cele mai bine vândute grupuri din anii ’60, iar dintre toate compoziţiile lor, „The Sound of Silence” este probabil cea mai cunoscută.

Odată cu această recunoaştere, de-a lungul anilor, mai mulţi muzicieni talentaţi au încercat să le aducă un omagiu cu propriile versiuni ale piesei, dar credem că cea pe care o veţi asculta mai jos este de departe una dintre cele mai frumoase…

În acest videoclip îi putem urmări pe doi dintre componenţii trupei irlandeze „Celtic Thunder”, înconjuraţi pe aceeaşi scenă de o orchestră simfonică autentică.

Celtic Thunder / YouTube

Fiind binecunoscuţi pentru naturaleţea cu care interpretează astfel de melodii care reuşesc să îţi atingă sufletul, nici de această dată nu au dat greş şi au oferit publicului o reprezentaţie desăvârşită, dusă la rang de artă.

Acompaniindu-se la chitară, la fel ca Simon & Garfunkel, tinerii artişti reuşesc să dea viaţă acestei melodii cu o bucurie extraordinară. Cei mai nostalgici iubitori de muzică nu vor uita niciodată acordurile acestei melodii nemuritoare.

Celtic Thunder / YouTube

Notele acute şi grave se succed treptat pe măsură ce fiecare interpretează partea de melodie ce îi este destinată, iar refrenul vine ca o încununare a tuturor acestor voci fabuloase.

Deşi pe parcursul reprezentaţiei fiecare om din public i-a ascultat hipnotizat într-o linişte deplină, la final reacţia tuturor este una incendiară. Ropote de aplauze au inundat sala pentru a lăuda şi a răsplăti acest moment minunat şi plin de emoţie!

Urmăriți interpretarea lor memorabilă în videoclipul de mai jos:

Oricât de necruţător ar fi timpul, acesta nu poate şterge frumuseţea şi nostalgia unei astfel de piese.

Dacă v-a plăcut interpretarea lor, distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?