LiveBiz
Un biet măgăruş descoperă în sfârşit gustul libertăţii şi arată tuturor cât de fericit este

Un biet măgăruş descoperă în sfârşit gustul libertăţii şi arată tuturor cât de fericit este

LiveBiz » Animale » Un biet măgăruş descoperă în sfârşit gustul libertăţii şi arată tuturor cât de fericit este

Timp de opt ani, măgăruşul Leonardo a trăit în condiţii deplorabile într-un sat de lângă Sevilla, Spania. Proprietarii săi îl creşteau în condiţii precare şi o problemă cu vecinii i-a obligat în cele din urmă să părăsească satul.

Din fericire Leonardo a ajuns să fie încredinţat Fundaţiei Santuario Gaia, dar pentru asta a trebuit să facă faţă unei călătorii destul de lungi de la Sevilla la Girona, în Catalonia. Efortul însă a meritat! Fundaţia, care are grijă de tot felul de animale aflate la ananghie, a distribuit un videoclip emoţionant pe reţelele de socializare.

Luna aceasta a sosit în sfârşit momentul ca bietul măgăruş să descopere libertatea! După opt ani în care a stat legat, fără pic de spaţiu unde să se mişte, acum străluceşte de fericire! Leonardo pare să înţeleagă că nu va mai fi legat niciodată şi că de acum se va putea bucura şi juca cât e ziua de lungă.

Fundaţia a declarat că viaţa sa a fost plină de dificultăţi până de curând. Fiind atâta amar de vreme legat, foamea era ceva la ordinea zilei, iar malnutriţia şi-a lăsat urme adânci pe trupul său firav. Din păcate, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Dar, datorită muncii voluntarilor, rănile sale încep să se vindece. Leonardo este acum bine îngrijit şi, spre surprinderea tuturor, s-a adaptat perfect la noul mediu!

„Se pare că a aşteptat acest moment toată viaţa”, a scris fundaţia pe Facebook.

Măgăruşul a primit o a doua şansă, cu o nouă casă şi o nouă familie! În cele din urmă, el are parte de o viaţă demnă, aşa cum merită orice fiinţă vie.

Urmăriţi povestea lui Leonardo în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?