LiveBiz
Câinele fuge îngrozit din cauza focurilor de artificii: la 3 dimineaţa sunetul soneriei trezeşte întreaga casă

Câinele fuge îngrozit din cauza focurilor de artificii: la 3 dimineaţa sunetul soneriei trezeşte întreaga casă

LiveBiz » Animale » Câinele fuge îngrozit din cauza focurilor de artificii: la 3 dimineaţa sunetul soneriei trezeşte întreaga casă

Animalele de companie, în special câinii, sunt teribil de înspăimântate de artificii, atât de mult încât cu prilejul Anului Nou, în fiecare ţară, se declanşează alarma cu privire la această tradiţie atât de neplăcută pentru animalele noastre de companie. Petardele şi focurile de artificii care se trag în noaptea de Revelion sau cu ocazia oricărui alt eveniment public important, sunt o adevărată sursă de anxietate pentru proprietarii prietenilor cu patru picioare: sănătatea lor este de fapt pusă în pericol de această practică complet evitabila.

Este şi cazul stăpânilor lui Rajah, un câine care se sperie de orice zgomot mai puternic, care au fost foarte îngrijoraţi când au descoperit că patrupedul lor fugise de acasă. Câinele, când a început să audă focurile de artificii, care în mod tradiţional în America sunt folosite din plin pe data de 4 iulie, a fugit înspăimânt din casă.

imagine: Facebook / Mary Lynn Whitacre

Mary Lynn Whitacre şi Ryan Washick ştiau că patrupedul lor se va speria, dar nu au putut să îl reţină în momentul în care artificiile au explodat în aer. Câteva ore l-au căutat pe Rajah în împrejurimi, convinşi că se rătăcise în acele părţi; au luat maşina şi au început să cerceteze zona, dar după mai multe ore nu au găsit nicio urmă a câinelui lor. După cum vă puteţi imagina, a fost un moment dramatic pentru proprietarii lui Rajah: nimeni nu ar vrea că puiul său să dispară aşa!

imagine: Reddit / boopbeepboopbop999

Într-un moment de disperare, cei doi au publicat chiar şi un anunţ pe Facebook pentru a alerta vecinii şi prietenii dacă au informaţii despre Rajah. Cei doi habar nu aveau că vor fi treziţi în toiul nopţii… de nimeni altul decât de iubitul lor Rajah!

La 3 dimineaţa, cuplul a auzit sunetul soneriei: surpriza a fost grozavă când au văzut că Rajah s-a întors singur şi a sunat la sonerie cu vârful nasului! Era murdar şi expresia plictisitoare de pe chipul său părea să spună „Îmi pare rău, nu am vrut să fug”.

imagine: Reddit / boopbeepboopbop999

Abilitatea nebănuită a lui Rajah de a apăsa butonul soneriei a fost evidenţiată şi de filmarea surprinsă de camera video amplasată chiar pe uşa din faţă a casei. Pentru proprietarii săi a fost o adevărată uşurare să se trezească acasă cu patrupedul lor mult iubit!

imagine: YouTube / Inside Edition

Chiar dacă finalul este unul fericit, povestea lui Rajah ne aminteşte despre cât de periculoase sunt pocnitorile şi artificiile pentru prietenii noştri cu patru picioare.

Ţi-a plăcut acest articol?