LiveBiz
Un preot este fotografiat în timpul Liturghiei ţinându-şi câinele bolnav în poală: nu vrea să-l lase singur

Un preot este fotografiat în timpul Liturghiei ţinându-şi câinele bolnav în poală: nu vrea să-l lase singur

LiveBiz » Animale » Un preot este fotografiat în timpul Liturghiei ţinându-şi câinele bolnav în poală: nu vrea să-l lase singur

Când prietenii noştri cu patru picioare se îmbolnăvesc sau îşi trăiesc ultimele zile de viaţă, ne simţim trişti şi disperaţi ca şi atunci când pierdem o persoană dragă. Din păcate, nu este niciodată uşor să-ţi iei adio de la cineva, lucru perfect valabil şi în cazul câinelui tău. Tot ceea ce puteţi face este să încercaţi să consolaţi animalul cât mai mult posibil, mai ales dacă viaţa lui se apropie de final. Deşi poate fi dificil să mergem la locul de muncă însoţiţi de animalul suferind, încercăm întotdeauna să facem tot ce putem pentru a-i fi alături. Acestea sunt doar câteva dintre motivele care l-au determinat pe un preot, a cărui fotografie a devenit virală pe Twitter, să recite Sfânta Liturghie cu câinele său bolnav în poală.

Imagine: Twitter / tupelirosafav

Preotul şi-a cerut scuze în fata credincioşilor, dar le-a spus, de asemenea, că nu poate lăsa singură o creatură lipsită de apărare şi bolnavă, precum loialul sau câine. „Dacă îl las singur se va întrista şi va plânge” a spus preotul încercând să-şi ceară scuze în timpul slujbei. Fără îndoială, este un gest de mare dragoste faţă de animalul de companie, dar fotografia a reuşit, totuşi, să genereze multe comentarii negative. Tânăra care a publicat imaginea pe Twitter, a fost nevoită ulterior să o şteargă tocmai din cauza comentariilor, atât negative cât şi pozitive, care nu conteneau să sosească.

Unul dintre cei mai critici internauţi a comentat: „Poate că a uitat că va recita Sfânta Liturghie şi a crezut că merge în parc!”. Aparent, cei mai vehemenţi comentatori au considerat prezenţa câinelui în biserică drept un act lipsit de respect.

Imagine: Twitter / tupelirosafav

Dar ce este în neregulă cu a oferi un pic de alinare unui animal aflat la capătul vieţii? Preotul nu şi-a neglijat enoriaşii şi nici nu a încetat vreo clipă să-şi îndeplinească rolul doar pentru că avea un câine în poală.

Ce părere aveţi despre această situaţie?

Ţi-a plăcut acest articol?