LiveBiz
Au abandonat un căţeluş închis într-o sacoşă pe marginea drumului: un bărbat îl salvează şi îi găseşte o familie

Au abandonat un căţeluş închis într-o sacoşă pe marginea drumului: un bărbat îl salvează şi îi găseşte o familie

LiveBiz » Animale » Au abandonat un căţeluş închis într-o sacoşă pe marginea drumului: un bărbat îl salvează şi îi găseşte o familie

Se pare că răutatea umană faţă de animale nu va înceta niciodată să existe; omul este capabil de atâtea atrocităţi împotriva prietenilor cu patru picioare, încât aflarea unui astfel de eveniment este întotdeauna asemănătoare unei lovituri în stomac. Imaginaţi-vă că vă deplasaţi cu maşina de-a lungul unui drum pustiu şi, întâmplător, întâlniţi un câine mic şi abandonat într-o sacoşă „uitată” pe marginea carosabilului. Care este primul lucru care vă vine în minte? În faţa unei asemenea privelişti a fost pus şi Carlos Estuardo Coy. O cruzime care l-a motivat să acţioneze rapid…

imagine: Mascotas Perdidas en Cobàn / Facebook

Bărbatul din Guatemala se deplasa cu maşina pentru a efectua unele comisioane, când a văzut brusc o sacoşă abandonată pe marginea drumului; până acum nimic deosebit, dar apoi a observat capul unui câine mic şi speriat ieşind din sacoşă!

Lui Carlos nu-i venea să-şi creadă ochilor, aşa că în ciuda angajamentelor urgente a decis să se oprească şi să salveze câinele abandonat. Ştia că este cel mai bun lucru de făcut.

imagine: Mascotas Perdidas en Cobàn / Facebook

„Am observat o sacoşă pe marginea drumului, din care a scos capul un câine de cel mult 3 luni. Mă grăbeam puţin, dar când l-am văzut, am fost impresionat, deoarece nu puteam rămâne indiferent în faţa acestei situaţii. Aşa că m-am oprit cu câţiva metri mai departe şi m-am întors. M-am dus să văd dacă patrupedul era bine şi spre surprinderea mea, era în viaţă, uşor rănit şi foarte speriat” – povesteşte Carlos.

Bărbatul din Cobàn, Guatemala, a decis să-l urce în maşină şi să-l ia cu el, cel puţin până când îi găsea o locuinţă bietului câine abandonat.

imagine: Mascotas Perdidas en Cobàn / Facebok

După ce a postat pozele câinelui pe un grup de Facebook dedicat animalelor de companie pierdute, Carlos a primit un mesaj din partea unei femei interesate să-l adopte imediat. Micuţul câine abandonat într-o sacoşă pe marginea drumului a fost primit cu braţele deschise de această femeie cu suflet bun care mai deţinea un câine salvat de pe străzi.

Datorită îngrijirilor veterinare, câinele de 3 luni se recuperează încet din şocul fizic şi psihic al abandonului şi cel puţin acum trăieşte într-o familie care îl iubeşte şi nu-l va abandona niciodată.

Sincere mulţumiri lui Carlos pentru gestul său minunat!

Ţi-a plăcut acest articol?