LiveBiz
Vede o femeie în vârstă care stă la coadă la benzinărie şi decide să-i plătească carburantul: un băiat de aur!

Vede o femeie în vârstă care stă la coadă la benzinărie şi decide să-i plătească carburantul: un băiat de aur!

LiveBiz » Uncategorized » Vede o femeie în vârstă care stă la coadă la benzinărie şi decide să-i plătească carburantul: un băiat de aur!

Când eşti şofer, este evident că o parte din salariul lunar va fi obligatoriu cheltuit cu realimentarea şi întreţinerea maşinii. Este clar pentru toată lumea că, fără combustibil, un vehicul nu se va putea mişca niciodată singur, chiar dacă alimentarea maşinii este o cheltuială deloc de neglijat. Dar cum ar fi ca măcar o dată cineva de la benzinărie să achite carburantul pentru noi?

This young man just bought my gas. Tell me about Memphis young folks. @AmirDinero525

Publicată de Binns-Jennings Olivia pe Marţi, 28 decembrie 2021

Ceea ce veţi citi astăzi este povestea Oliviei Jennings, o femeie în vârstă care locuieşte în oraşul american Memphis şi care a avut o experienţă pozitivă şi neaşteptată cu doi tineri din cartier când stătea la coadă la benzinărie pentru a alimenta. Între timp, ea asculta râsetele şi ceea ce discutau cei doi băieţi din spatele ei, aşa că s-a apropiat de aceştia şi a început să schimbe câteva glume cu ei. Băieţii au fost atât de amuzaţi şi surprinşi de inteligenţa şi umorul acestei bunici, încât unul dintre ei s-a oferit să-i plătească femeii necesarul de combustibil.

Olivia a crezut la început că este doar o glumă, dar totul s-a dovedit a fi cât se poate de serios: băiatul din Memphis a scos o bancnotă de 20 de dolari şi a plătit benzină pentru bunica aflată la coadă în faţa lui. Olivia Jennings a fost pe cât de neîncrezătoare, pe atât de încântată: mai există în zilele noastre tineri atât de drăguţi şi politicoşi? Pare o raritate, dar tot ce i s-a întâmplat acestei femei a fost 100% adevărat!

În urma acestei experienţe frumoase şi neaşteptate, Olivia Jennings a decis să posteze pe profilul ei de Facebook o fotografie făcută în benzinărie, unde stă zâmbind lângă băiatul drăguţ care se hotărâse să plătească benzina pentru maşina ei, fără să-i ceară nimic în schimb.: „Acest băiat tocmai mi-a achitat benzina. Să mai mai aud pe cineva vorbind de rău tineretul din Memphis!”, a scris femeia.

Este aşadar adevărat că nu trebuie să generalizăm întotdeauna: astăzi, sunt atât de mulţi tineri care încă poartă valori precum bunătatea, generozitatea şi educaţia faţă de cei mai în vârstă reprezentanţi ai comunităţii!

Ţi-a plăcut acest articol?