LiveBiz
Fetiţa de 4 ani hotărâtă să-şi găsească câinele pierdut desenează afişe de mână şi le lipeşte prin cartier

Fetiţa de 4 ani hotărâtă să-şi găsească câinele pierdut desenează afişe de mână şi le lipeşte prin cartier

LiveBiz » Animale » Fetiţa de 4 ani hotărâtă să-şi găsească câinele pierdut desenează afişe de mână şi le lipeşte prin cartier

O poză care înfăţişează un desen făcut de mână cu un câine a primit un val uriaş de aprecieri pe social media. Anunţul a fost făcut de proprietara câinelui, Maria Luiza Sena, în vârstă de doar 4 ani, care, hotărâtă să-l găsească pe Belo, a pregătit afişele şi le-a lipit pe străzile din cartierul unde locuieşte.

Maria Isabel Sena, bunica fetei, spune că Belo a fugit de acasă miercuri, în jurul orei 7:30, când bunicul ei a plecat la piaţă. După aflarea veştii dispariţiei, fetiţa nu s-a gândit de două ori şi a decis să pregătească afişele, sperând din tot sufletul că cineva îl va găsi.

„Era tristă şi empatică în acelaşi timp. Aşadar, s-a apucat şi a făcut desene cu Belo aproape toată după-amiaza. Apoi a pus totul într-o pungă, şi-a luat ghiozdanul în spate şi l-a rugat pe bunicul său să o ajute să le lipească prin cartier”.

Bunicul a încercat s-o convingă să înlocuiască desenul de mână cu o poză a câinelui, dar fetiţa s-a opus deoarece în poză câinele avea blană, iar între timp acesta fusese tuns.

La scurt timp după ce a ieşit pe străzi pentru a lipi afişele însoţit de nepoata sa, bunicul primeşte un telefon care îl informează că Belo a fost localizat.

Potrivit acestuia, căţelul fusese găsit de o femeie care îl luase la ea acasă. Câţiva copii care au văzut afişele Mariei Luiza i-au spus femeii că Belo are stăpâni şi că este căutat.

„Mai întâi a fost extaziată, apoi a zâmbit cu un aer pin de fericire pentru că-l avea înapoi. Belo, la rândul său, a arătat o mare bucurie cu mişcări circulare în jurul Mariei Luiza şi cu multe lătraturi”, a povestit bunicul despre reuniunea lui Belo cu Maria.

Repercusiuni pozitive

Poza care arată unul dintre afișe cu desenul fetitei facut de mână a fost distribuit pe pagina oficiala a “Associação Roraimense de Cuidados Animais (Arca)” și a impresionat utilizatorii de internet din intreaga lume.

„Ce imagine frumoasă. Mă bucur că Belo s-a întors acasă la marea lui dragostea, Maria Luiza ”, a comentat un internaut.

În cadrul aceleiaşi postări, Iza Sena, mătușa fetiţei, i-a liniștit pe internauți în legătură cu starea micului câine. „L-am găsit [pe Belo] datorită insistenţelor ei de a merge prin cartier şi de a lipi acele afișe pe care le-a făcut de mână”.

Ţi-a plăcut acest articol?