LiveBiz
Un mic câine se pierde în pustietate: motocicliştii îl salvează şi îl aduc înapoi la familia sa

Un mic câine se pierde în pustietate: motocicliştii îl salvează şi îl aduc înapoi la familia sa

LiveBiz » Animale » Un mic câine se pierde în pustietate: motocicliştii îl salvează şi îl aduc înapoi la familia sa

Un animal de companie este mai mult decât o distracţie – este un membru cu drepturi depline al familiei şi, din acest motiv, faptul că uneori se poate îmbolnăvi sau chiar se poate pierde devine un moment de mare suferinţă pentru proprietar. Să te gândeşti că nu-ţi mai poţi vedea cel mai bun prieten cu patru picioare îţi umple inima de tristeţe. Din păcate, acestea sunt unele aspecte care trebuie luate în considerare când adoptăm un câine, dar trebuie să ne gândim, de asemenea, că, se pot întâmpla şi „minuni”. Acest căţeluş, de exemplu, a avut norocul să fie găsit în pustietate de un grup de motociclişti care au intervenit prompt, aducându-l înapoi proprietarului său.

Imagine: Youtube / The Dodo

Ieşirea în aer liber a unui grup de motociclişti s-a intersectat cu găsirea acestui câine mic şi dulce undeva într-o zonă nelocuită a Statelor Unite; iniţial au crezut că se confruntă cu un câine vagabond, dar lesa albastră indica exact contrariul. De fapt, micuţul Max avea un mic medalion ataşat la gât, pe care scria numele şi adresa stăpânei sale.

Iniţial, câinele rătăcea pierdut şi speriat – era foarte însetat şi flămând. Băieţii au încercat să-l urmărească cu motocicletele, deoarece el nu voia să fie abordat, până când, în cele din urmă, au ajuns la el şi l-au legat cu o frânghie de un copac, pentru a-l face să nu mai fugă. I-au potolit setea şi i-au dat imediat să mănânce, încercând să înţeleagă cui îi aparţine şi de ce s-a pierdut.

Imagine: Youtube / The Dodo

În videoclip se poate vedea foarte clar întreaga scenă (inclusiv urmărirea) în care tinerii motociclişti încearcă să recupereze câinele pentru a avea grijă de el. Odată ce planul le reuşeşte, Max este transportat la stăpâna sa, care fusese deja anunţată despre descoperirea iubitului său câine.

Imagine: Youtube / The Dodo

Videoclipul arată chiar momentul în care Max îşi vede stăpâna din interiorul maşinii şi începe să dea fericit din coadă; Max plânge, sărind pe bancheta din spate a autovehiculului. Bucuria fără margini a câinelui ne face să înţelegem cât de mult o iubeşte pe „mama” sa umană, care le mulţumeşte sincer motocicliştilor pentru că i-au adus câinele teafăr şi nevătămat.

Ţi-a plăcut acest articol?