LiveBiz
Un intrus atacă o femeie pipernicită, în vârstă de 67 de ani: nu ştia că aceasta deţine centura neagră la arte marţiale

Un intrus atacă o femeie pipernicită, în vârstă de 67 de ani: nu ştia că aceasta deţine centura neagră la arte marţiale

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un intrus atacă o femeie pipernicită, în vârstă de 67 de ani: nu ştia că aceasta deţine centura neagră la arte marţiale

Având puţin peste 150 centimetri înălţime şi o vârstă care o duce cu mândrie pe umeri, doamna Lorenza Marrujo a părut ţinta perfectă pentru un intrus care a vizat cu gânduri necurate un complex pentru seniori din California.

Dar intrusul nu a fost nici pe departe pe măsura doamnei Lorenza, care are peste 20 de ani de experienţă în arte marţiale.

Când Lorenza l-a surprins pe bărbat încercând să pătrundă în apartamentul ei din California, ea nu a stat pe gânduri şi i-a ieşit în întâmpinare.

imagine: YouTube

„În timp ce venea spre mine, i-am spus pe un ton ferm să se retragă”, a povestit Lorenza pentru canalul de televiziune KCAL-TV din Los Angeles.

Intrusul a aruncat o privire către Lorenza şi a părăsit apartamentul, dar nu a trecut mult până când femeia a auzit ţipete venind de alături.

Intrusul a plecat val-vârtej din apartamentul doamnei Lorenza, dar a vizat apoi apartamentul lui Elizabeth McCray vecina şi buna sa prietenă în vârstă de 81 de ani.

imagine: YouTube

A scuturat-o până când biata femeie a căzut la podea, dar Lorenza nu era dispusă să-l lase să-i facă rău prietenei sale şi a sunat la poliţie înainte de a interveni personal să o ajute.

Lorenza deţine centura neagră în arte marţiale şi are o experienţă de peste 2o de ani.

Elizabeth a avertizat-o pe Lorenza să fie atentă: „O să ne omoare”, a spus ea.

Răspunsul doamnei Lorenza a sosit instantaneu: „Nu în seara asta”.

imagine: YouTube

Lorenza a spus: „M-am băgat între ea (Elizabeth) şi răufăcător… apoi am sărit peste el şi l-am lovit cu pumnul în timp ce-i ţineam bâta de baseball la gât.”

„În acelaşi timp, i-am ridicat braţul şi i l-am răsucit, iar el striga ‘Mă răniţi, mă răniţi’. Atunci i-am spus „Nu mă interesează ce se întâmplă cu tine, nu ai dreptul să loveşti o persoană în vârstă!”

Lorenza a reuşit să-l anihileze pe intrus şi să-l ţină la podea până la sosirea poliţiei.

Elizabeth a fost dusă la spital pentru unele investigaţii, dar a fost externată a doua zi. Suspectul a fost arestat.

Poliţia a sfătuit oamenii să nu urmeze acţiunile doamnei Lorenza dacă trebuie să ia măsuri împotriva intruşilor, dar cine ştie ce s-ar fi întâmplat cu Elizabeth dacă această femeie curajoasă nu ar fi intervenit.

Împărtăşiţi această poveste pentru a aduce un omagiu acestei puternice doamne care şi-a riscat viaţa pentru a-şi ajuta cea mai bună prietenă.

Ţi-a plăcut acest articol?