LiveBiz
Câinele loial îşi aşteaptă stăpânii de 4 ani în acelaşi loc: o localnică decide să-l adopte

Câinele loial îşi aşteaptă stăpânii de 4 ani în acelaşi loc: o localnică decide să-l adopte

LiveBiz » Animale » Câinele loial îşi aşteaptă stăpânii de 4 ani în acelaşi loc: o localnică decide să-l adopte

Fascinanta poveste a lui Leo a înduioşat inimile a milioane de thailandezi. Şi datorită internetului, a trecut şi graniţele ţării, devenind cunoscuta la nivel mondial!

Acest câine trăia pe străzile oraşului Khon Kaen din Thailanda. Avea un obicei ciudat: stătea aproape toată ziua la o intersecţie rutieră. Părea că aşteaptă pe cineva.

Locuitorii credeau că este doar un câine vagabond sau abandonat, aşa că nu le păsa prea mult de comportamentul lui neobişnuit.

Până într-o zi, când o persoană curioasă a decis să afle mai multe despre comportamentul câinelui. Atunci a descoperit că Leo venea de patru ani în acel loc, iar o femeie pe nume Saowalak l-a hrănit şi a decis să-l adopte.

Imagine: dogthailand

După ce şi-a recăpătat puterile, Leo a fugit din curtea lui Saowalak doar pentru a se întoarce în aceeaşi intersecţie bine ştiută, cu aceeaşi atitudine de parcă ar aştepta pe cineva.

Imagine: dogthailand

Femeia a decis să-l lase în libertate pe Leo, dar a continuat să-i asigure mâncare şi apă în fiecare zi.

Persoana care s-a interesat de povestea lor a considerat că Saowalak şi patrupedul merită să fie cunoscuţi de mai mulţi oameni şi s-a gândit să posteze pe Facebook imagini cu câinele şi femeia care îl îngrijea de mai bine de patru ani.

Imagine: dogthailand

Postarea a devenit curând subiect de prima pagină. Povestea a devenit virală datorită sutelor de distribuiri de pe reţelele de socializare, iar acest lucru a ajuns la foştii proprietari ai lui Leo (care se numea de fapt BonBon şi aparţinea unui cuplu din provincia Roi Et).

Imagine: dogthailand
Imagine: dogthailand

Nang Noi Slittisarn şi soţul ei îl pierduseră pe BonBon în timpul unei călătorii pe care au efectuat-o la Khon Kaen în februarie 2015. BonBon se afla pe bancheta din spate a maşinii cuplului, când, la semafor, a sărit din maşină atras de ceva ce nu ştiau ce ar fi putut fi.

Nang şi soţul ei l-au căutat pe BonBon în diverse locuri, dar fără succes. După o săptămână de căutări, cuplul a renunţat, crezând că animalul lor de companie ar putea fi mort. Odată cu postarea, cuplul a văzut imagini cu BonBon şi a descoperit că prietenul lor cu patru picioare era în viaţă şi îi aştepta cu fidelitate din ziua în care a sărit din maşină.

Imagine: dogthailand

Cuplul a plecat imediat să-l recupereze pe BonBon şi să-l aducă acasă. Bucuria revederii a fost copleşitoare, iar BonBon nu a încetat să-i îmbrăţişeze şi să dea din coadă!

Atunci când cuplul a dorit să urce câinele în maşină, el nu a vrut să să-i însoţească, pentru că în acei patru ani, BonBon s-a ataşat enorm de prietena sa umană, Saowalak.

Imagine: dogthailand

Văzând cum stau lucrurile, Nang şi soţul acesteia au decis să nu-l oblige pe BonBon să meargă cu ei, făcând tot posibilul să-l apropie şi mai mult de femeia care l-a salvat şi a avut grijă de el în toţi aceşti ani.

Chiar şi aşa, foştii săi proprietari vor continua să-l viziteze regulat pe BonBon/Leo, aducându-i jucării, mâncare şi orice considera că ar mai fi necesar.

Imagine: dogthailand

Această poveste reală de viaţă este cu adevărat emoţionantă. Totul e bine când se termină cu bine, dar ar putea deveni oricând subiectul unui film de Hollywood, nu-i aşa?

Ţi-a plăcut acest articol?