LiveBiz
Artistul stradal este surprins îmbrăţişându-şi câinele după ce nu a reuşit să obţină bacşiş la semafor

Artistul stradal este surprins îmbrăţişându-şi câinele după ce nu a reuşit să obţină bacşiş la semafor

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Artistul stradal este surprins îmbrăţişându-şi câinele după ce nu a reuşit să obţină bacşiş la semafor

Rămas fără muncă şi confruntându-se cu dificultăţi financiare, în special în timpul pandemiei, un artist a fost surprins îmbrăţişându-şi căţeluşul după ce nu a primit bacşiş pe străzile din Barranquilla, Columbia.

Tânărul este din Venezuela şi activează în lumea muzicii. Rămas de luni bune fără contracte şi fără nicio oportunitate reală, şi-a îndreptat atenţia către şoferii care staţionează la semafoarele din oraş, fiind singura alternativă de ajutor financiar. Chiar şi aşa, a ajuns să aibă multe zile triste din cauza faptului că nu mulţi oameni sunt dispuşi să bage mâna în buzunar pentru a-l ajuta.

Extrem de loial, câinele său i-a fost alături tot timpul. Inclusiv să-i ofere o îmbrăţişare călduroasă la sfârşitul zilei după ce totul a mers prost.

Vizionaţi momentul în videoclipul de mai jos:

Scena nu a trecut neobservată fiind surprinsă de o persoană care urmărea ce se întâmplă în stradă. La scurt timp după aceea, imaginile, pline de semnificaţie, au început să circule pe reţelele de socializare. Lumea i-a aflat trista poveste şi mai multe persoane notorii au decis să-l ajute pe bietul artist.

Unul dintre aceşti oameni este influencerul columbian „Wara Rico 69”. El a reuşit să îl localizeze pe tânăr şi pe căţeluşul acestuia, pe nume Mayte, şi le-a făcut cunoscut cazul.

Mulţi oameni au fost impresionaţi şi au decis să-i trimită bani pentru a-l ajuta. Deşi este conştient că are mare nevoie de bani, tânărul a refuzat şi a spus că tot ce îşi doreşte cu adevărat este un loc de muncă.

Valul de reacţii a fost atât de mare şi pozitiv, încât suntem siguri, că vor exista o mulţime de oferte de muncă. Şi cel mai important, de la dificultate la oportunitate, un lucru nu se schimbă niciodată: Mayte va fi întotdeauna lângă el.

Puteţi afla mai multe despre tânărul artist pe Instagram unde îi puteţi urmări călătoria alături de loialul sau câine Mayte: @rebelmusic23

Ţi-a plăcut acest articol?