LiveBiz
Câinele îşi urmăreşte proprietarii după ce a fost abandonat – acum filmarea sfâşietoare a devenit virală

Câinele îşi urmăreşte proprietarii după ce a fost abandonat – acum filmarea sfâşietoare a devenit virală

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Câinele îşi urmăreşte proprietarii după ce a fost abandonat – acum filmarea sfâşietoare a devenit virală

Când vă hotărâţi să adoptaţi un câine, ar trebui să aveţi în vedere că este o decizie pe viaţă. Câinii sunt creaturi minunate şi tovarăşi loiali, care merită o familie iubitoare pentru totdeauna.

Prietenii noştri canini sunt mereu fericiţi să ne vadă şi nu contează cât timp am fost plecaţi, ei întotdeauna ne întâmpină dând din coadă. Îşi dau seama imediat dacă suntem trişti şi ne oferă alinare în cele mai grele momente. Camarazii noştri cu patru picioare sunt minunaţi şi membri cu drepturi depline ai familiei.

Din păcate însă, există prea mulţi oameni care nu-şi tratează animalele cu dragostea şi respectul pe care le merită. Există persoane care se plictisesc de câinii lor, ca şi cum ar fi o piesă veche de mobilier şi cred că oricând pot să-i abandoneze.

Această filmare a produs un val de reacţii negative din partea oamenilor, de la mic la mare. Priviţi cum aceşti tineri lipsiţi de inimă încearcă să abandoneze un câine şi încercările disperate ale acestuia de a evita soarta tragică.

Potrivit postării de mai jos, două persoane aflate pe o motocicletă abandonează câinele şi apoi încearcă să plece.

În filmarea surprinsă în Medellín, Columbia, puteţi vedea cum câinele aleargă după ei şi apoi vrea să sară pe motocicletă într-o încercare disperată de a nu fi lăsat singur.

Dar de fiecare dată cuplul de pe motocicletă îndepărtează câinele, împingându-l.

Twitter

Bietul câine continuă să alerge după motocicletă, punându-şi viaţa în pericol din cauza traficului auto. Aproape că este lovit de câteva ori.

Dar proprietarii continuă să-şi vadă de drum, fiind clar că vor să renunţe pentru totdeauna la câinele lor. Imaginile sfâşietoare au devenit imediat virale, deoarece foarte mulţi oameni au fost surprinşi şi supăraţi de ceea ce au văzut.

Sperăm din toată inima ca cineva să-l fi salvat pe acest câine, pentru a nu-l lăsa să rătăcească speriat şi confuz pe străzi. Acest biet animal merită un cămin călduros şi o familie iubitoare.

Distribuiţi această filmare pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la problema abandonului animalelor.