LiveBiz
După ce şi-a pierdut fiul, bărbatul primeşte o îmbrăţişare fraternă plină de compasiune de la o cămilă

După ce şi-a pierdut fiul, bărbatul primeşte o îmbrăţişare fraternă plină de compasiune de la o cămilă

LiveBiz » Animale » După ce şi-a pierdut fiul, bărbatul primeşte o îmbrăţişare fraternă plină de compasiune de la o cămilă

Multe persoane susţin că animalele sunt incapabile să simtă faţă de prietenii lor umani acelaşi tip de empatie pe care o simţim noi faţă de semenii noştri. Dar, din când în când întâlnim câte o poveste care contestă această idee şi explică ceva ce majoritatea dintre noi ştim deja: animalele sunt fiinţe extrem de empatice şi capabile de gesturi nobile şi mişcătoare.

Un bun exemplu în acest sens s-a petrecut în Arabia Saudită. Potrivit portalului local UC News, proprietarul unei cămile a simţit dragostea uneia dintre cămilele sale printr-o îmbrăţişare fraternă plină de compasiune, după ce şi-a pierdut fiul.

Bărbatul şi-a părăsit turma timp de trei zile, perioadă în care a jelit moartea băiatului său. La întoarcere, una dintre cămilele sale s-a dus direct la el şi l-a „îmbrăţişat”. A fost un salut plin de dragoste.

Imaginile sunt cu adevărat emoţionante. Cămila este hotărâtă să nu-l lase pe proprietar să-şi plângă singur tristeţea. Aceasta nu vrea să îl elibereze de mângâierea ei.

Animalele par să ştie exact când avem cea mai mare nevoie de o îmbrăţişare. Este o conexiune magică, care nu poate fi explicată. Cine are un astfel de prieten, are totul în viaţă!

Ţi-a plăcut acest articol?