LiveBiz
Artista realizează o pictură angelică a Prinţesei Diana cu cele două nurori, în onoarea ei

Artista realizează o pictură angelică a Prinţesei Diana cu cele două nurori, în onoarea ei

LiveBiz » Wow » Artista realizează o pictură angelică a Prinţesei Diana cu cele două nurori, în onoarea ei

Deşi regretata Prinţesa Diana, mama Prinţului Harry, nu putea să fie prezentă la nuntă, el a făcut totul ca şi cum ea ar fi fost acolo. Un exemplu în acest sens a fost adăugarea a două diamante din colecţia mamei sale la inelul, pe care Ducele de Sussex i l-a dat lui Meghan Markle.

Aranjamentul din buchetul miresei a inclus şi florile preferate ale „Prinţesei Inimilor”. Însă acum, o talentată artistă a hotărât să împlinească visul copiilor, realizând o pictură angelică a prinţesei Diana alături de nurorile ei.

Autumn Ying este pictoriţa responsabilă cu re-crearea nunţilor regale. Ea a alăturat-o pe Prinţesa Diana, nurorilor ei. „Deşi prinţesa Diana nu poate să-i vadă pe cei doi fii, mă gândesc să creez scena ca un omagiu adus mamei decedate a prinţului William şi a prinţului Harry”, a scris artista.

Autumn.ying / Instagram

Prima pictură o înfăţişează pe prinţesa Diana împreună cu cele două nurori, Kate Middleton şi Meghan Markle. Toate trei poartă rochii de mireasă. În a doua lucrare artistică pe care Ying a postat-o pe Instagram, o putem vedea pe Prinţesa Diana alături de Markle, Middleton şi micuţa Prinţesă Charlotte. Lucrările artistei au fost primite cu deosebită căldură de oameni din întreaga lume. Un utilizator a scris: „Aţi creat ceva magic aici! E atât de frumos.”

Autumn.ying / Instagram

Potrivit postării sale, Ying va pune în vânzare reproduceri ale picturilor. Toate veniturile vor fi donate către UNICEF. Artista „speră ca astfel să-i ajute pe copiii nevoiaşi şi subnutriţi din Cambodgia”.

Într-un interviu acordat la scurt timp după anunţarea logodnei, Harry a spus că mama sa, prinţesa Diana şi Meghan Markle, ar fi fost prietene extrem de bune dacă s-ar fi întâlnit. „Sunt zile ca aceasta când îmi e dor să o am prin preajmă (n.r. pe prinţesa Diana) şi aş vrea să-i pot împărtăşi veştile bune şi ei”, a completat prinţul Harry. Totuşi, cei doi sunt de părere că având inelul de logodnă ce conţine două diamante din colecţia prinţesei Diana, aceasta este în continuare alături de ei.

Dacă şi vouă v-au plăcut picturile, vă rugăm să le distribuiţi tuturor!

Ţi-a plăcut acest articol?