LiveBiz
Pisicuța are cea mai tare reacție atunci când se întâlnește cu noii ei frați canini

Pisicuța are cea mai tare reacție atunci când se întâlnește cu noii ei frați canini

LiveBiz » Animale » Pisicuța are cea mai tare reacție atunci când se întâlnește cu noii ei frați canini

Prima întâlnire cu cineva poate fi o experienţă cu totul memorabilă, iar animalele noastre de companie nu fac excepţie. Acestea nu vor ezita să-şi arate reacţiile, iar următoarea poveste este cel mai bun exemplu în acest sens.

Protagonista poate că este încă mică, dar este o adevărată luptătoare, deoarece a ştiut perfect să impresioneze pe toată lumea când şi-a întâlnit pentru prima dată fraţii canini.

Numele ei este Nimbus. A fost adoptată de Sam Gerth când abia îi dăduseră ochii. Prietena lui Gerth a găsit-o când se îndrepta către casă. Pisicuţa albă era acoperită de murdărie şi ulei de pe drum, aşa că a luat pisicuţa cu ea şi i-a oferit o baie reconfortantă pentru a o curăţa.

„I-am făcut baie în chiuvetă pentru a încerca să o curăţăm puţin, apoi am pornit aeroterma şi am lăsat-o să se odihnească în faţa acesteia, pentru că tremura şi îi era frig”, a povestit Gerth. „A reuşit să adoarmă în palma mea timp de aproximativ 45 de minute în faţa încălzitorului.”

La început, cuplul nu şi-a dorit să o adopte pe Nimbus, deoarece aveau deja doi câini şi alte două pisici. Au decis să o ţină despărţită de celelalte animale până când şi-a revenit şi a fost gata să-şi găsească propria locuinţă pentru totdeauna.

Cu toate acestea, micuţa pisică a făcut o primă impresie foarte bună, iar cuplul a decis să o adopte. „Ea ne-a topit inimile foarte repede, aşa că decizia a fost destul de uşoară”, a mărturisit Gerth. „După o zi sau două, am decis că este timpul să o prezentăm familiei.”

Când Nimbus a întâlnit câinii pentru prima dată, ea a dovedit cât de curajoasă era. S-a încovoiat la înălţimea maximă şi şi-a zburlit toată blana pentru a se face cât mai înfricoşătoare posibil. Şi, desigur, câinii au înţeles rapid cine devenise şefă în casa lor.

„Cu siguranţă este o pisicuţă curajoasă!” – spune Gerth. „Şi-a menţinut postura în faţa fiecărui câine şi animal pe care l-a întâlnit!”

Cu toate acestea, există un câine pe nume Zep, care îi iubeşte pe toţi cei pe care îi întâlneşte şi este fericit să o îmbrăţişeze şi să o consoleze pe Nimbus. Celorlalte pisici din casă le-a luat ceva mai mult să o accepte, dar în câteva zile, au devenit prietene bune. „Acum se înţeleg minunat şi se joacă tot timpul”, a spus Gerth.

Nimbus trăieşte acum o viaţă minunată alături de părinţii adoptivi şi de celelalte animale în casa lor iubitoare. „Este o felină ciudat de adorabilă şi are o personalitate de 10 ori mai mare decât mărimea ei”, a conchis stăpânul.

Ţi-a plăcut acest articol?