LiveBiz
Băiatul adoptă o pisică „înzestrată” cu aceeaşi afecţiune genetică: acum sunt cei mai buni prieteni

Băiatul adoptă o pisică „înzestrată” cu aceeaşi afecţiune genetică: acum sunt cei mai buni prieteni

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul adoptă o pisică „înzestrată” cu aceeaşi afecţiune genetică: acum sunt cei mai buni prieteni

A fi diferit faţă de restul oamenilor poate fi un lucru dificil, mai ales atunci când eşti copil. Doar simplul motiv că nu arăţi la fel ca ceilalţi colegi din şcoală poate duce, din păcate, la batjocură şi agresiune.

Madden Humphreys este un băieţel obişnuit din Oklahoma, SUA. Singura diferenţa dintre el şi copiii de vârsta lui este faptul că s-a născut cu buza superioară despicată şi ochii de culori diferite.

Dacă până acum nu credeaţi în suflete pereche, după ce o să citiţi această poveste s-ar putea să vă schimbaţi opinia.

Christina Humphreys / Facebook

Aspectul lui Madden are caracteristici unice pe care mulţi copii din şcoala unde el învaţă le consideră demne de luat în râs. Dar nimeni nu bănuia că băieţelul era pe punctul de a întâlni o felină ce avea să schimbe totul.

„Săptămâna trecută, un prieten a postat o poză a unei pisici pe grupul nostru de mame. Această pisică se afla în grija unui grup de salvare a animalelor din Minnesota. Am ştiut imediat că această pisicuţă trebuia să facă parte din familia noastră”, a declarat Christina, mama lui Madden.

Christina Humphreys / Facebook

De ce erau Christina şi Madden atât de siguri că această pisicuţă trebuia să fie a lor? Pentru că şi ea venise pe lume cu buza despicată şi heterocromia iridum. Şansele ca cei doi să se întâlnească vreodată erau aproape imposibile. Şi totuşi… „Au fost destinaţi să fie cei mai buni prieteni”.

Familia băiatului a primit ajutor din partea prietenilor pentru finanţarea călătoriei acestora până în Minnesota, locul unde se afla pisica. Ei erau dispuşi să meargă oricât pentru a adopta animalul de companie perfect pentru fiul lor.

Christina Humphreys / Facebook

„De obicei, nu suntem persoane spontane, dar în cazul de faţă am ştiut că această pisicuţă trebuia să ajungă în grija noastră. Acum, Moon, pisicuţa şi Madden sunt cei mai buni prieteni”, a adăugat mama.

Christina este absolut sigură că soarta a fost cea care a adus-o pe Moon în braţele lui Madden. Mama este convinsă că nu există altă explicaţie. Erau atât de departe unul de celălalt, problemele lor erau atât de rare, iar sincronizarea a fost pur şi simplu perfectă.

Christina Humphreys / Facebook

„Sunt uimită că am aflat de existenţa ei şi plăcut surprinsă de prietenii şi străinii care ne-au ajutat să ajungem la ea şi să o adoptăm. Toată lumea are nevoie de un prieten şi toată lumea trebuie să se simtă înţeleasă. Sunt atât de recunoscătoare pentru că Madden o are pe Moon”, a spus Christina.

Din moment ce Madden şi Moon s-au găsit unul pe altul – cei care au aflat de povestea lor s-au îndrăgostit iremediabil de cei doi protagonişti.

Christina Humphreys / Facebook

„Nu am intenţionat ca familia noastră să fie în centrul atenţiei în urma acestui lucru, dar dacă tot s-a întâmplat, sper că va fi şi în beneficiul tuturor copiilor născuţi cu buza despicată, pentru a creşte gradul de conştientizare”.

Este uimitor faptul că Madden şi Moon s-au întâlnit unul cu celălalt. Să sperăm că vor fi fericiţi, iar prietenia lor va dura mulţi ani de acum înainte. Uneori, o pisică sau un câine pot fi cea mai bună soluţie „la problemă”!

Distribuiţi acest articol prietenilor dacă şi voi credeţi în soartă!

Ţi-a plăcut acest articol?