LiveBiz
Câinelui nu-i vine să creadă că îşi revede familia după ce 28 de zile a rătăcit pierdut prin pădure

Câinelui nu-i vine să creadă că îşi revede familia după ce 28 de zile a rătăcit pierdut prin pădure

LiveBiz » Animale » Câinelui nu-i vine să creadă că îşi revede familia după ce 28 de zile a rătăcit pierdut prin pădure

Justin Scott lucrează ca tehnician medical de urgenţă. Din păcate, într-o zi a avut de-a face cu moartea unuia dintre prietenii săi cei mai buni. Bărbatul se străduia să depăşească trauma şi ştia că are nevoie disperată de ajutor. Acela a fost momentul când Shelby, o căţeluşă adorabilă, a intrat în viaţa lui. Shelby a devenit câinele său de terapie şi, din acel moment, totul s-a îmbunătăţit.

„M-am uitat spre ea încă din parcarea adăpostului, şi i-am spus: ‘Te-am salvat şi acum am nevoie ca tu să mă salvezi’”, a mărturisit Scott. „M-a salvat din ghearele iadului. Ea este cea mai bună prietenă a mea şi refugiul meu în caz de furtună.”

Într-o zi, Justin şi familia lui s-au hotărât să campeze în Eastern Sierra din California, la şase ore distanţă de casa lor. În timp ce erau în tabără, Shelby s-a speriat de ceva şi a dispărut.

Familia a căutat-o ​​pe Shelby peste tot, dar fără succes.

După 13 zile de căutări în zadar, familia a contactat „Way Home For Animals”. Doamna Babs Fry, fondatoarea organizaţiei, a venit de urgenţă în zonă în speranţa că o va găsi pe Shelby. Cu toate acestea, Babs ştia că nu va fi o sarcină uşoară.

Fry a aşteptat zile întregi ca Shelby să iasă din ascunzătoare şi să nimerească într-una dintre capcanele montate, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din fericire, femeia a primit un telefon, care o anunţa de prezenţa unui câine cu semnalmentele lui Shelby care fusese văzut în apropiere.

Fry a luat măsuri, mutând una dintre capcane în zona indicată şi 45 de minute mai târziu căţeluşa era deja capturată.

La aflarea veştii, familia Scott a sărit în sus de bucurie!

În cel mai scurt timp Shelby a fost din nou în braţele lor.

În total, Shelby a stat ascunsă în pădure şi a supravieţuit de una singură 28 de zile. Alte persoane cu siguranţă ar fi renunţat după câteva zile. Cu toate acestea, după tot ce făcuse căţeaua pentru Scott şi familia lui, aceşti oameni minunaţi au ştiut că nu pot înceta căutările. Acum Shelby s-a întors acasă unde îi este locul şi este mai sănătoasă şi fericită decât oricând.

„Încă plâng”, a spus Babs Fry, salvatoarea căţeluşei. „Întreaga poveste, de la început până la sfârşit, este uimitoare. Nivelul de angajament al proprietarilor lui Shelby a depăşit cu mult orice am experimentat vreodată.” – a mai adăugat ea.

Împărtăşiţi această poveste de salvare cu final fericit cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?