LiveBiz
Câinele îi urmăreşte în secret pe copii la şcoală şi ajunge în biroul directorului – o scenă de tot hazul

Câinele îi urmăreşte în secret pe copii la şcoală şi ajunge în biroul directorului – o scenă de tot hazul

LiveBiz » Animale » Câinele îi urmăreşte în secret pe copii la şcoală şi ajunge în biroul directorului – o scenă de tot hazul

A-ţi petrece copilăria alături de un câine înseamnă să ai lângă tine un prieten cu totul special. Un prieten care din punct de vedere al afecţiunii, loialităţii şi protecţiei este practic de neegalat. Este şi cazul soţilor Manthey, parinţii a 5 copii, care au ajuns sa fie foarte conştienţi de acest lucru.

Câinele Sandy i-a însoţit pe micuţi încă de la venirea lor pe lume. Este un patruped atât de grijuliu şi atent la nevoile fiecărui membru al familiei, încât are întotdeauna iniţiativa de a ţine totul sub control şi de a şti exact unde este fiecare dintre ei. Nici nu este de mirare că îşi doreşte mereu să-i urmeze pe toţi, oriunde s-ar duce.

De exemplu, Sandy vrea întotdeauna să-şi urmeze tinerii proprietari în timp ce aceştia merg la şcoală: drept urmare, în fiecare dimineaţă când copiii pleacă de acasă, patrupedul merge după ei, în speranţa că nu va fi observat.

Într-o dimineaţă, Sandy a reuşit să-i urmeze pe băieţii familiei până la şcoală; niciunul dintre ei nu-i remarcase prezenţa în timp ce de deplasau spre unitatea de învăţământ. Aşa cum povesteşte „mama Karen”, adorabilul căţel face întotdeauna acest lucru. În fiecare zi el încearcă să-i urmeze pe copii la şcoală pentru a-i supraveghea. Când copiii au devenit conştienţi de prezenţa câinelui lor, l-au „trimis direct în biroul directorului” pentru a-l linişti puţin.

Telefonul mobil al lui Karen nu era disponibil în acel moment şi directorul nu a putut să o contacteze pentru a o chema să-şi recupereze câinele. Cu toate acestea, profesorii i-au permis fiicei mai mari să meargă acasă pentru a-l duce pe Sandy înapoi unde îi era locul. Drumul până la casa familiei este destul de scurt, iar lui Karen nu-i venea să-şi creadă ochilor când şi-a văzut fiica revenind cu Sandy alături de ea. Mama a mers la şcoală pentru a-şi cere scuze, dar personalul şi directorul însuşi au liniştit-o pe femeie, povestindu-i scena de tot hazul pe care câinele reuşise să o creeze. Toată lumea a râs cu poftă datorită prezenţei neobişnuite a lui Sandy.

Cu toate acestea, câinele nu a regretat nicio clipă această năzbâtie. Probabil că de acum familia va trebui să-l ţină şi mai mult sub observaţie pentru a-l împiedica să participe direct la lecţiile copiilor la şcoală!

Ţi-a plăcut acest articol?