LiveBiz
Câinele rănit ce căuta mâncare şi afecţiune pe străzi a fost salvat şi este foarte recunoscător pentru asta

Câinele rănit ce căuta mâncare şi afecţiune pe străzi a fost salvat şi este foarte recunoscător pentru asta

LiveBiz » Animale » Câinele rănit ce căuta mâncare şi afecţiune pe străzi a fost salvat şi este foarte recunoscător pentru asta

Un câine rănit hoinărea după hrană şi afecţiune când o echipă formată din oameni cu suflet mare şi-a făcut apariţia pentru a-l salva.

Voluntarii Hope For Paws au fost contactaţi de către o echipă de filmări care le-a povestit despre prezenţa unui Pit Bull rănit pe străzile oraşului Los Angeles.

La început câinelui i-a fost puţin teamă să se apropie de oameni atunci când a văzut lesa, dar a fost dispus să primească burger-ul delicios şi jucăriile moi pe care salvatorii i le-au oferit. După câteva minute de când i-au câştigat încrederea, Wilbur era gata să fie salvat.

Câteva momente mai târziu, Wilbur se urcă în maşină şi îşi sprijină capul în poala Loretei Frankonyte spre care se uită cu o privire care spune pur şi simplu „Mulţumesc”.

La scurt timp rănile lui Wilbur s-au vindecat şi acum îşi poate arăta bucuria în cele mai neobişnuite moduri. Se pare că iubeşte viaţa mai mult decât orice şi tot ceea ce-şi dorea era puţină dragoste şi un dram de afecţiune.

Ţi-a plăcut acest articol?