LiveBiz
Puiul de elefant face nazuri, asemenea unui copil – însă priviţi cum reacţionează adulţii familei sale

Puiul de elefant face nazuri, asemenea unui copil – însă priviţi cum reacţionează adulţii familei sale

LiveBiz » Animale » Puiul de elefant face nazuri, asemenea unui copil – însă priviţi cum reacţionează adulţii familei sale

Dacă aţi crezut vreo clipă că numai copiii sunt capabili să aibă astfel de reacţii, ar fi cazul să vă gândiţi din nou. Aparent, chiar şi puii de elefant stăpânesc foarte bine arta de a face nazuri. Şi sunt adorabili!

Asemeni unor copii mofturoşi, elefănţeii se comportă atât de drăgălaş, încât ne aduc instantaneu zâmbetul pe buze. Acest pui de elefant face pe supăratul şi încearcă să-i convingă pe elefanţii adulti din turmă că e prea obosit să meargă mai departe pe propriile lui picioare.

Fondul muzical accentuează şi mai mult reacţia adorabilă a elefănţelului:

YouTube/Ib En

Aşa cum se vede în videoclipul de mai jos, un pui de elefant traversează drumul şi ajunge într-o zonă cu iarbă uscată. Este momentul când consideră că nu primeşte suficientă atenţie din partea elefanţilor adulţi şi decide să facă nazuri, rostogolindu-se prin iarbă.

YouTube/Ib En

Este adorabil să-l priveşti pe micul elefant care se rostogoleşte în toate părţile, arătându-le tuturor cât este de furios, la fel ca un copil. Reacţia sa este ignorată de primul elefant adult care trece pur şi simplu pe lângă el, în consecinţă puiul decide să se ridice în picioare şi să mai facă o încercare căzând pe drum şi prefăcându-se că nu se poate ridica.

YouTube/Ib En

Atunci când şi cel de-al doilea elefant adult îl ignoră continuându-şi drumul, puiul îşi dă seama că mofturile lui nu vor fi luate în seamă de data aceasta. Planurile sale a atrage atenţia eşuează, iar puiul se ridică pe picioare şi fuge prin iarba uscată pentru a se alătura grupului său. Cât de drăgălaş este!

Faceţi click pe videoclipul de mai jos pentru a viziona reacţia adorabilă a acestui mic elefănţel:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!