LiveBiz
Femeia distrage atenţia câinelui cu mângâieri, apoi îl abandonează fără regrete urcându-se în tren

Femeia distrage atenţia câinelui cu mângâieri, apoi îl abandonează fără regrete urcându-se în tren

LiveBiz » Animale » Femeia distrage atenţia câinelui cu mângâieri, apoi îl abandonează fără regrete urcându-se în tren

Călătorii aflaţi într-un tren din Argentina au surprins o femeie care şi-a abandonat câinele, după ce i-a distras atenţia cu mângâieri. Imaginile filmate au fost publicate pe reţelele sociale şi au devenit imediat virale.

Gara Glew din Buenos Aires, Argentina, a fost de curând scena unui act condamnabil comis de o femeie vizavi de animalul său de companie. În filmarea care circulă pe Facebook, putem vedea o femeie alături de câinele ei, aşteptând plecarea trenului. Dar, în loc să urce în vagon însoţită de patruped, femeia fuge de lângă el abandonându-l şi intră rapid în tren. Pasagerii care au asistat la scenă au certat-o fără milă.

Anunţ

Ceea ce ar putea părea o scenă adorabilă între proprietar şi animalul său de companie s-a dovedit a fi un exemplu evident al absenţei iubirii faţă de cel mai bun prieten al omului.

Văzând că trenul este gata să plece, femeia a aşteptat momentul oportun pentru a urca repede în vagon. După cum se vede în imagini, animalul nu a putut să facă acelaşi lucru, deşi a urmat-o până la limita peronului.

Un pasager care a filmat întreaga scenă din interiorul vagonului a putut să surprindă disperarea câinelui care fusese lăsat afară, neînţelegând ce se întâmplă. Pe de altă parte, femeia nu şi-a închipuit că în urma gestului său va deveni victima oprobriului celorlalţi călători care au fost martorii actului condamnabil.

„Mai şi spui că e câinele tău, eşti de toată jena”, este doar unul dintre comentariile pe care femeia le-a primit în timp ce se deplasa prin vagon, unde fetiţa ei o aştepta.

Ce părere aveţi despre gestul acestei femei? Împărtăşiţi-ne opiniile în secţiunea de comentarii.

Ţi-a plăcut acest articol?