LiveBiz
Ghemuit lângă un perete, motanul abandonat aştepta persoana potrivită care să-l primească în viaţa sa

Ghemuit lângă un perete, motanul abandonat aştepta persoana potrivită care să-l primească în viaţa sa

LiveBiz » Animale » Ghemuit lângă un perete, motanul abandonat aştepta persoana potrivită care să-l primească în viaţa sa

Străzile din Brooklyn, New York, au multe poveşti de spus despre animale rătăcite care au nevoie de ajutor. Unele au avut finaluri minunate. Altele, din păcate, au rămas doar pentru reflecţie.

Cu toate acestea, povestea pe care vrem să v-o împărtăşim astăzi este una care vă va atinge cu adevărat inima. Cei care obişnuiau să circule zilnic pe acea stradă văzuseră deseori un pisoi fără stăpân care implora din priviri să fie salvat.

Ghemuit lângă un perete, acest pisoi aştepta ca persoana potrivită să intre în viaţa sa.

Nimeni nu reuşise să-l salveze, dar Gissell, o salvatoare NYCCC (NYC Cat Coalition), a decis să meargă după el pentru a-i schimba viaţa. Se plimba prin zona în care fusese semnalată prezenţa pisoiului, când l-a văzut ghemuit lângă un perete.

Se părea că el însuşi a înţeles că singura lui şansă era să aştepte ca un om cu suflet bun să-şi arate interesul şi să-l ajute.

Gissell nu adusese cu ea vreo capcană sau cuşcă, ci doar nişte mâncare. Cu pisicile fără stăpân, nu se ştie niciodată. Multe dintre ele sunt, în general, sălbatice, iar altele, au trăit atât de multe momente amare, încât nu simt nicio empatie faţă de oameni.

Poate că părea o metodă ineficientă, dar Gissell a făcut tot ceea ce ar face oricine pentru un pisoi neajutorat.

L-a strigat cu multă afecţiune… iar pisoiul i-a răspuns! Spre surprinderea salvatoarei, pisoiul s-a îndreptat imediat spre ea. Era evident că avea atât de multă nevoie de dragoste, încât a dorit să răspundă chiar şi celui mai mic gest de afecţiune.

Momentul tandru în care Gissell îi oferă acestui pisoi iubitor „un bilet” către o nouă viaţă.

Salvatoarea a regretat că nu a adus cu ea accesoriile necesare pentru a-l lua pe motan de pe stradă chiar în acel moment, dar cel puţin a fost uşurată când a văzut că era docil şi dispus să primească de bunăvoie ajutorul şi afecţiunea femeii.

Gissell a plecat imediat să caute o cuşcă şi puţină mâncare, dar când s-a întors la locul unde găsise pisoiul, nu l-a mai văzut. Salvatoarea a fost demoralizata. Fusese atât de aproape de a-l lua pe acel motan de pe străzi!

Ştia cât timp le-a trebuit să descopere unde se află acel pisoi şi nu-i venea să creadă că dintr-o dată plecase. Nu şi-a pierdut credinţa şi a făcut din nou ceva la fel de simplu ca la început: a strigat pisoiul.

În câteva secunde, motanul a apărut, iar Gissell a alergat spre el, de parcă ar fi fost un prieten pe care îl cunoştea de multă vreme. Curând, acest adorabil micuţ animal a fost departe de viaţă de pe străzi.

Gissell i-a spus afectuos: „Ma aflu aici pentru tine. Astăzi este ziua ta. Ai așteptat suficient de mult” și s-a ţinut de cuvânt.

Gissell a solicitat ajutorul Little Wanderers NYC, iar Melina Nastazia a fost fericită să aibă grijă de acest motan iubitor.

Cu excepţia câtorva probleme cu puricii, Crookshanks avea o stare de sănătate destul de bună, ceea ce poate fi considerat un adevărat noroc. Se estimează că are şase ani şi că, deşi şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii pe străzi, iubeşte să fie alături de alţi oameni.

Datorită unui gest simplu, Crookshanks a obţinut ceea ce aşteptase de atâta timp: atenţie, afecţiune şi o familie care să fie din nou „a lui”. Acum Crookshanks nu mai are cu nimic de-a face cu străzile. Este fericit în casă la care a visat mereu!

O poveste care dezvăluie încă o dată, cât de mult aşteaptă unele animale fără stăpân să fie ajutate şi în cel mai bun caz, să fie adoptate de către oamenii cu suflet bun.

Ţi-a plăcut acest articol?