LiveBiz
Bărbatul vede 13 şoferi de autocamioane parcaţi sub pod şi îşi dă seama că se aflau acolo pentru a salva o viaţă

Bărbatul vede 13 şoferi de autocamioane parcaţi sub pod şi îşi dă seama că se aflau acolo pentru a salva o viaţă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bărbatul vede 13 şoferi de autocamioane parcaţi sub pod şi îşi dă seama că se aflau acolo pentru a salva o viaţă

La ce te-ai putea gândi când ai vedea 13 autocamioane parcate unul lângă altul, pe ambele sensuri ale unei autostrăzi?

Dacă te-ai simţi deranjat de acest lucru, probabil că nu ai fi singurul, pentru că nimănui nu-i place să stea în blocaje.

Însă când veţi afla motivul pentru care şoferii autocamioanelor din această poveste au făcut ceea ce au făcut, veţi fi impresionaţi până la lacrimi.

După ce au primit instrucţiuni precise de la poliţie, 13 autocamioane au parcat brusc sub un pod ce traversează autostrada interstatală 696 în Huntington Woods, Michigan, SUA.

Michael Shaw, şeful poliţiei din Michigan, a primit un apel din partea dispeceratului de urgenţă şi şi-a dat seama că trebuia să acţioneze rapid.

A sunat imediat un coleg de la poliţia rutieră şi i-a cerut să redirecţioneze tot traficul. Dar ce a făcut în continuare acest ofiţer a impresionat oamenii din întreaga lume.

Răspunzând unui apel ce făcea referire la un bărbat care urma să sară de pe un pod, ofiţerului Michael Shaw i-a venit o idee neobişnuită.

El a cerut ajutorul şoferilor de autocamioane şi niciunul dintre ei nu a ezitat nici măcar o secundă.

Shutterstock

Au fost necesare treisprezece camioane, iar după ce au parcat de-a latul autostrăzii, acestea au acoperit întreaga zonă sub pod. Şoferii au procedat astfel încât dacă acel om ar fi sărit de pe pod, să nu poată ajunge la asfalt şi astfel să nu se rănească pe atât de rău pe cât şi-ar fi dorit.

Între timp, traficul a redirecţionat către rute alternative.

După patru ore, omul s-a predat şi a fost escortat de pe pod, fără a-şi face rău fizic. Apoi autorităţile au reuşit să-i ofere ajutorul de care avea nevoie.

Cei treisprezece şoferi de camion, care au aşteptat cu răbdare patru ore, sunt dovada că întotdeauna există oameni cărora le pasă, chiar dacă s-ar putea să nu simţim întotdeauna acest lucru.

Fox 2 Detroit

Distribuiţi acest articol pentru a aduce un omagiu ofiţerului  Michael Shaw şi şoferilor de autocamioane care s-au alăturat pentru a ajuta la salvarea vieţii unui bărbat pe care nici măcar nu îl cunoşteau!

Ţi-a plăcut acest articol?