LiveBiz
Fetiţa de 10 ani supravieţuieşte unei nopţi la -11°C îmbrăţişând un câine fără stăpân

Fetiţa de 10 ani supravieţuieşte unei nopţi la -11°C îmbrăţişând un câine fără stăpân

LiveBiz » Animale » Fetiţa de 10 ani supravieţuieşte unei nopţi la -11°C îmbrăţişând un câine fără stăpân

Astăzi veţi afla povestea unui câine care doar datorită prezenţei sale a reuşit să salveze o fetiţă de zece ani care s-a pierdut într-o furtună de zăpadă teribilă. O poveste care ar fi putut avea un alt final dacă ajutorul nu ar fi sosit la timp, întrucât în ​​oraşul Uglegorsk gradele scad foarte mult, mai ales noaptea.

Vika Z. plecase de la şcoală când s-a rătăcit pe drumul spre casă din cauza unei furtuni de zăpadă. Fetiţa de 10 ani s-a trezit singură cu un câine fără stăpân, singura ei sursă de căldură. Vika a îmbrăţişat acel câine şi a aşteptat 18 ore sosirea ajutoarelor. Un adevărat miracol că a fost găsită încă în viaţă!

A dog after a snowstorm in Chukotka, by Viktor Nikiforov

Publicată de The Siberian Times pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Vikăi îi plac foarte mult câinii, iar în oraşul ei vorbeşte adesea cu ei şi îi hrăneşte pe stradă. Nu s-a gândit niciodată că, într-o zi, unul dintre acei câini îi va salva viaţa. În oraşul Uglegorsk, temperaturile scad adesea sub zero grade; când micuţa Vika a plecat de la şcoală pe la ora unu după-amiaza, bătea un vânt puternic şi afară erau -11°. Vika trebuie să se fi oprit să îmbrăţişeze câţiva câini în drum spre casă şi astfel s-a îndepărtat de la potecă. Furtuna de zăpadă, care s-a dezlănţuit atunci, cu siguranţă nu a ajutat-o ​​să revină pe cărarea iniţială.

imagine: Pexels / Imagine exemplificativa

Fetiţa s-a rătăcit în viscol, dar, din fericire, a reuşit să rămână lângă un câine fără stăpân. Salvatorii şi voluntarii care au căutat-o ​​ore în şir au găsit-o întinsă pe o bucată de carton, împreună cu un câine. Vika îmbrăţişase animalul toată noaptea şi reuşise ca prin minune să se încălzească. Când a fost transportată la spital, medicii au văzut o degerătură, dar nimic care să nu poată fi vindecat.

#Insólito
Una niña de 10 años pasó una noche en la caseta de un perro tras perderse durante una fuerte nevada en la…

Publicată de El Noticiero pe Luni, 17 ianuarie 2022

Această fetiţă a fost foarte norocoasă să supravieţuiască unei experienţe teribile ca aceasta şi suntem încrezători că patrupezii vor continua să fie cei mai buni prieteni ai ei pentru tot restul vieţii.

Sursa: Mirror

Ţi-a plăcut acest articol?