LiveBiz
Veterinarul a vrut să petreacă noaptea într-un coteţ de câini pentru a arăta cât de mult suferă animalele în timpul iernii

Veterinarul a vrut să petreacă noaptea într-un coteţ de câini pentru a arăta cât de mult suferă animalele în timpul iernii

LiveBiz » Animale » Veterinarul a vrut să petreacă noaptea într-un coteţ de câini pentru a arăta cât de mult suferă animalele în timpul iernii

Iarna este un anotimp care poate pune oamenii în pericol dacă nu sunt echipaţi corespunzător pentru a rezista frigului, iar creaturile neputincioase îşi riscă chiar viaţa în timpul temperaturilor foarte scăzute. Luaţi drept exemplu animalele de companie: dacă vă lăsaţi câinele să petreacă noaptea în căsuţa sa din grădină, fiţi conştienţi de faptul că iarna poate fi riscantă pentru dragul dvs. prieten cu patru picioare. Dr. Ernie Ward a decis să abordeze această problemă fără perdea: peste noapte (sau cel puţin aceasta a fost intenţia lui) veterinarul a dormit într-o crescătoare de câini, în frig şi îngheţ.

Imagine: Youtube / The Dodo

Veterinarul pare destul de exasperat de ideea că mulţi îşi imaginează că patrupezii au nevoie doar de o căsuţă pentru câini şi de două pături pentru a se încălzi şi a suporta temperaturile foarte scăzute ale nopţii. Noul său experiment îşi propune, prin urmare, să deschidă ochii celor care spun „câinele trebuie să stea afară”.

Imagine: Youtube / The Dodo

Dr. Ernie Ward, desigur, a fost bine îmbrăcat: în videoclip, el poate fi văzut cu o haină călduroasă cu glugă, o căciulă şi tot echipamentul necesar, de care un animal nu beneficiază pentru a se adăposti de frig. Deşi bărbatul era bine protejat, nu a putut petrece noaptea în aceste condiţii – după aproximativ 4 ore de stat la o temperatură de -9 ° C, medicul a trebuit să renunţe la intenţiile sale.

Imagine: Pxfuel

Încercarea sa a confirmat că animalele noastre de companie se confruntă cu mari dificultăţi în timpul iernii şi îşi riscă viaţa în fiecare noapte când sunt lăsaţi singuri în frigul coteţului lor.

Imagine: Youtube / The Dodo

Dacă aceste temperaturi extrem de scăzute sunt insuportabile în interiorul unei căsuţe pentru câini, imaginaţi-vă cum ar fi să petreceţi o noapte pe stradă cum se întâmplă în cazul tuturor acelor câini fără stăpân care nu au un acoperiş pentru a se adăposti. Dacă vedeţi un animal aflat în dificultate pe stradă, ajutaţi-l sau chemaţi-i pe cei în măsură să aibă grijă de el.

Ţi-a plăcut acest articol?