LiveBiz
Pompierul îşi ia rămas bun de la prietenul său loial cu patru picioare, printr-o postare sfâşietoare pe Twitter

Pompierul îşi ia rămas bun de la prietenul său loial cu patru picioare, printr-o postare sfâşietoare pe Twitter

LiveBiz » Animale » Pompierul îşi ia rămas bun de la prietenul său loial cu patru picioare, printr-o postare sfâşietoare pe Twitter

Când eşti pompier salvator şi eşti la conducerea unui câine, relaţia transcende simpla prietenie şi devine o dragoste inexplicabilă şi reciprocă ce apare după atâtea şi atâtea aventuri: cele de salvare a vieţilor oamenilor. Pierderea unui prieten cu patru picioare, care a fost şi cel mai fidel tovarăş care te-a însoţit zi de zi, poate genera în inima stăpânul său un sentiment de goliciune foarte greu de înlocuit.

Anunţ
Imagine: Gregg Favre / Twitter

Pompierul Gregg Favre şi câinele său, Bella, erau nedespărţiţi. Împreună, au format o echipă ideală în lupta împotriva incendiilor aprige şi pentru a salva vieţile a sute de oameni care au avut norocul să-i întâlnească. Cu toate acestea, veştile teribile aveau să cadă ca un fulger peste bărbat şi animalul său de companie. Docila şi inteligenta Bella se lupta cu un cancer înfricoşător care nu i-a lăsat nicio clipă de răgaz.

Imagine: Gregg Favre / Twitter

După ce a aflat despre diagnosticul câinelui său, lumea s-a prăbuşit în jurul lui Gregg şi tot ce a mai putut să facă a fost să-şi exprime durerea postând un mesaj înduioşător care a devenit imediat viral. Să-ţi iei rămas bun de la cineva drag în cuvinte nu este o sarcină uşoară, însă postarea de pe contul de Twitter al lui Gregg a arătat pe deplin ce a reprezentat Bella în viaţa acestui bărbat curajos şi sensibil care nu va uita niciodată toate experienţele trăite alături de iubitul său animal.

Imagine: Gregg Favre / Twitter

În urmă cu 11 ani, am salvat o căţeluşă când eram de serviciu într-o staţie de pompieri. În următorul deceniu, am devenit inseparabili. În aventuri, la plimbări prin cartier sau relaxându-ne acasă, în faţa şemineului. A murit în braţele mele aseară, liniştită, după o luptă acerbă cu această oribilă boală.

Imagine: Gregg Favre / Twitter

Cuvintele lui Gregg dedicate Bellei, au fost un tribut adus tuturor aventurilor trăite împreună de bravul duo. Dar, fără îndoială, cel mai preţios lucru pe care Bella l-a primit de la el a fost toată dragostea de care este capabil un om, pentru că exact de asta a avut parte până în momentul în care a închis ochii în braţele lui…

Adio, curajoasă Bella!

Imagine: Gregg Favre / Twitter
Ţi-a plăcut acest articol?