LiveBiz
Faceţi cunoştinţă cu Iriss şi Abyss – cele mai frumoase pisici gemene din lume

Faceţi cunoştinţă cu Iriss şi Abyss – cele mai frumoase pisici gemene din lume

LiveBiz » Animale » Faceţi cunoştinţă cu Iriss şi Abyss – cele mai frumoase pisici gemene din lume

Pisicile se numără printre animalele care prin înfăţişarea lor pot fi exemple de frumuseţe, de sensibilitate sau chiar de inspiraţie.

Oamenii judecă rapid pe baza aparenţelor. Dar diferenţele sunt cele care ne fac să fim unici! Luaţi, de exemplu, cazul acestor pisici gemene din Sankt Petersburg, Rusia. Ele au un aspect fizic distinctiv şi reale abilităţi de vânătoare, însă nimic nu le întrece frumuseţea extraordinară.

sis.twins/Instagram

Iriss şi Abyss sunt două pisici minunate cu ochii de culori diferite, care trăiesc împreună cu proprietarul lor, Pavel Kasianov, în Sankt Petersburg, Rusia.

În vârstă de 31 de ani, Kasianov a văzut o reclamă cu aceste pisici în timp ce naviga online de pe computer. „Am fost impresionat de felul în care arată şi de faptul că sunt surori gemene”, a spus el într-un interviu acordat pentru Barcroft Animals.

sis.twins/Instagram

În momentul în care Kasianov a văzut aceste gemene adorabile, a ştiut că trebuie să le ofere o casă. Iriss şi Abyss au heterocromie, o anomalie congenitală care afectează nivelul de melanină din iris. Deoarece melanina este răspunzătoare cu culoarea ochilor atât la om, cât şi la animale, diferenţele de nivel din globul ocular al pisicii au un efect uimitor şi captivant.

„Nu este un defect, este doar o loterie genetică”, spune Kasianov. „Pentru că părinţii lor sunt pisici domestice. Tatăl lor este un motan alb-negru, iar mama este o pisică complet albă.”

sis.twins/Instagram

Heterocromia poate fi asociată cu pierderea vederii sau lipsa auzului, dar gemene pufoase Iriss şi Abyss sunt 100% normale.

sis.twins/Instagram

“Ele aud şi văd perfect”, explică proprietarul lor. Tot el, spune glumind, că nu au probleme în a auzi orice conservă cu mâncare de pisici când este deschisă în partea opusă a casei.

sis.twins/Instagram

Într-o zi obişnuită, gemenele îşi petrec timpul în jurul casei şi se asigură că totul este în regulă. “Se trezesc odată cu mine, le pregătesc micul dejun şi apoi încep să investigheze casa. Urmăresc păsările de la fereastră, se joacă cu încărcătoarele de la telefon, mingiuţe sau orice alte obiecte mici lăsate prin casă.

sis.twins/Instagram

Deşi gemenele par identice, Kasianov ne asigură că au personalităţi diferite. Într-un interviu acordat Barcroft Animals, el spune că Iriss este foarte docilă, în timp ce Abyss este mult mai încăpăţânată şi „comunică cu tine doar atunci când doreşte”.

sis.twins/Instagram

Deşi aceste pisici nu arată ca toate celelalte, tocmai aceste diferenţe le fac să fie speciale.

sis.twins/Instagram

Nu trebuie decât să-i întrebaţi pe fanii lor de pe Instagram – 176.000 de oameni nu pot greşi!

sis.twins/Instagram

Urmăriţi mai jos povestea lor!

Dacă v-au plăcut, nu uitaţi să distribuiţi aceste imagini uimitoare cu Iriss şi Abyss şi prietenilor voştri!

Ţi-a plăcut acest articol?