LiveBiz
Leul Ivory şi tigroaica Saraswati au devenit părinţi, iar micuţii lor sunt cele mai drăgălaşe fiinţe de pe Pământ

Leul Ivory şi tigroaica Saraswati au devenit părinţi, iar micuţii lor sunt cele mai drăgălaşe fiinţe de pe Pământ

LiveBiz » Animale » Leul Ivory şi tigroaica Saraswati au devenit părinţi, iar micuţii lor sunt cele mai drăgălaşe fiinţe de pe Pământ

Faceţi cunoştinţă cu Yeti, Odlin, Sampson şi Apolo: patru dintre cele mai rare feline mari din lume!

Aceşti fraţi adorabili sunt ligri (hibrizi de leu-tigru). La nivel mondial există aproximativ 1000 de exemplare de ligri, iar majoritatea trăiesc în captivitate.

Daily Mail

Yeti, Odlin, Sampson şi Apolo sunt chiar mai rari decât alţi ligri. Se pare că sunt chiar primii ligri albi născuţi vreodată!

Părinţii celor patru fraţi sunt Ivory, un leu alb african cu o statură impunătoare şi Saraswati, o tigroaică bengaleză albă ca zăpada. Leii şi tigrii albi sunt aproape la fel de rari ca ligrii – în lume existând doar 1200 de tigri şi 300 de lei albi.

Daily Mail

Ivory, Saraswati şi puii lor trăiesc la T.I.G.E.R. – o rezervaţie naturală situată în Myrtle Beach, Carolina de Sud.

Acest adăpost l-a crescut cu succes şi pe unchiul puilor, Hercules, care este oficial cea mai mare felină sălbatică din lume, recunoscută de Cartea Recordurilor.

Daily Mail

Nepoţii lui Hercules sunt încă mici acum, dar în curând vor fi la fel de mari ca şi unchiul lor.

Yeti, Odlin, Sampson şi Apolo câştiga în medie o jumătate de kg în greutate în fiecare zi. Dr. Bhagavan Antle, fondatorul şi directorul rezervaţiei T.I.G.E.R, este uimit de creşterea puilor. El a declarat pentru Daily Mail:

„Dacă nu îi văd o zi, apoi mi se pare că s-au dublat în mărime. E ca şi cum cineva i-ar umfla cu o pompă.”

Daily Mail

Puii iubesc să înoate, trăsătură caracteristică tigrilor şi sunt sociabili ca nişte lei. Apollo este cel mai mic dintre cei patru şi se comportă mai mult ca un pisoi de casă, care îşi doreşte tot timpul să fie mângâiat

Yeti este cel mai mare dintre ei şi vrea să atragă atenţia tuturor împingându-i pe fraţii săi mai mici atunci când se joacă împreună, arătându-le astfel cine e fratele mai mare. – Dr. Antle crede că acesta poate ajunge chiar mai mare decât unchiul său, Hercules.

Daily Mail

Cei patru pui sunt cu adevărat unici. Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a-i vedea în acţiune!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?