LiveBiz
Căţeluşa adoptă un pisoi orfan şi se comportă cu el de parcă ar fi propriul pui

Căţeluşa adoptă un pisoi orfan şi se comportă cu el de parcă ar fi propriul pui

LiveBiz » Animale » Căţeluşa adoptă un pisoi orfan şi se comportă cu el de parcă ar fi propriul pui

Protagonista următoarei poveşti tocmai devenise mamă, când stăpâna ei a găsit pe stradă un pisoi orfan. Din fericire, căţeluşa l-a primit „cu braţele deschise” considerându-l pe loc unul de-al ei.

Dintre toate rasele de câini, dobermanii nu se bucură de cea mai bună reputaţie. Ei au ocupat mai mulţi ani la rând poziţia de „băieţi răi” printre câini, loc care astăzi aparţine Pitbullilor. În anii ’70, dobermanii erau protagoniştii multor întâmplări neplăcute. Dar această mamă Doberman este un exemplu că nu există câini rai: a adoptat un pisoi şi l-a introdus fără să stea pe gânduri în familia ei.

Căţeluşa Ruby a adus pe lume şase căţei şi pe principiul „unde mănâncă doi, mănâncă şi al treilea”, femela Doberman a decis să adopte pisoiul orfan. Fără generozitatea lui Ruby, acest biet micuţ cu siguranţă nu ar fi avut prea multe şanse.

Ruby locuieşte împreună cu proprietara ei, Brittany Callan, în Geneseo, un oraş mic din statul New York, nord-estul SUA. Căţeluşa tocmai devenise mamă când Brittany a găsit un pisoi abandonat pe stradă.

Brittany crede că pisoiul avea doar câteva zile când l-a găsit. Fără să se gândească de două ori l-a luat acasă şi i-a pus numele „Wandering Rose”.

Brittany nu ştia exact cum să procedeze cu el, dar ştia că nu putea să-l lase să moară pe stradă. Din fericire Ruby, căţeluşa ei, tocmai devenise mamă cu câteva zile înainte şi femeia nu ştia care va fi reacţia acesteia.

Cu toate acestea, reacţia lui Ruby a fost una extrem de plăcută. Nici măcar în cele mai frumoase vise ale ei, Brittany nu ar fi putut ghici reacţia căţeluşei.

Ruby l-a adulmecat imediat, l-a lins şi l-a îmbrăţişat aşezându-l cu grijă lângă ceilalţi pui ai săi. Pentru ea, se pare că „cel de-al şaptelea element” tocmai sosise.

Căţeluşii l-au întâmpinat cu căldură pe pisoi, care a găsit repede locul de unde vine laptele şi a început să sugă cu poftă: îi era tare foame. Probabil că mama-pisică suferise un accident sau fusese capturată de hingheri.

Brittany, care acum găzduieşte 8 animale drăgălaşe, a postat poze cu micuţii – şi prim-planuri care îl înfăţişează pe micul pisoi în timp ce se hrăneşte cu nesaţ din laptele mamei adoptive – subliniind: „Serios, încă nu înţeleg de ce Ruby l-a primit aşa de bine pe acest pisoi.”

Pentru căţeluşă, Wandering Rose” este doar un alt căţeluş. Pisicul este mult mai mic decât fraţii săi, după cum se vede şi în imagini, însă mama adoptivă trebuie să fi înţeles că acesta este un motiv în plus de a avea grijă de el.

Imaginile filmate sunt mai mult decât grăitoare:

 

#ramblingrose is purring ♥️
Snuggled in with momma ruby

#dobermanadoptsakitten

Publicată de Brittany Callan pe Joi, 2 septembrie 2021

Ţi-a plăcut acest articol?