LiveBiz
Stăpânul tocmai îşi plimba câinele când un pisoi mic decide să-i urmeze până acasă

Stăpânul tocmai îşi plimba câinele când un pisoi mic decide să-i urmeze până acasă

LiveBiz » Animale » Stăpânul tocmai îşi plimba câinele când un pisoi mic decide să-i urmeze până acasă

Jon Nienaber şi soţia sa au obiceiul de a-şi plimba Basset Hound-ul prin cartierul lor din Cleveland, SUA, un loc cunoscut pentru numărul mare de pisici fără stăpân. Deci, nu este ceva neobişnuit să vezi feline rătăcind pe străzi în timp ce mergi la pas prin oraş. Totuşi, într-o zi s-a întâmplat ceva minunat!

Într-o dimineaţă, în timp ce cuplul îşi plimba animalul de companie, un pisoi mic, apărut de nicăieri, a decis să-i urmeze pe cei doi soţi şi pe câinele lor până acasă. Leslie, soţia lui Jon, a rămas puţin mai în urmă pentru a surprinde adorabilul moment. Ulterior, a postat videoclipul pe internet, încântând mii şi mii de oameni!

Pisoiul a încercat să se joace cu câinele în timpul plimbării de rutină şi cuplul s-a îndrăgostit imediat de el. Cu toate acestea, familia avea deja trei pisici acasă şi nu plănuia să adopte încă una. Dar abandonarea pisoiului pe stradă era exclusă!

Din fericire, Sarah, sora lui Leslie, a fost mai mult decât fericită să adopte micul pisoi! Acesta a fost curăţat, hrănit şi dus la un medic veterinar, unde a fost supus unor teste de rutină.

Leslie a continuat să viziteze pisoiul, numit acum „Micul Pinot”, în timp ce creştea în grija surorii ei. S-a transformat într-un motan fericit, sănătos, iar activitatea lui preferată este să urmărească păsările de la fereastră!

Vă invităm să descoperiţi scena care a reuşit să topească inimile tuturor:

Cine ştia că o banală „urmărire” îl va conduce pe acest pisoi către o viaţă de vis?

Ţi-a plăcut acest articol?