LiveBiz
Şoferul găseşte un câine deprimat în autobuzul său şi rămâne cu el toată noaptea până când identifică proprietarul

Şoferul găseşte un câine deprimat în autobuzul său şi rămâne cu el toată noaptea până când identifică proprietarul

LiveBiz » Animale » Şoferul găseşte un câine deprimat în autobuzul său şi rămâne cu el toată noaptea până când identifică proprietarul

Şoferul de autobuz Amos Paul Mak a fost intrigat când a văzut un câine deprimat care aştepta neobişnuit de cuminte pe bancheta amplasată în spatele autobuzului. Câinele avea capul plecat, arătând învins şi nu se mişca de la locul său. Toţi pasagerii coborâseră la staţiile de pe traseu. Odată ajuns la depou Amos a presupus că cineva şi-a pierdut câinele sau l-a abandonat în mod voluntar în autobuz.

Amos i-a raportat ciudată situaţie lui Ricky Hatton, colegul său de serviciu. Deoarece este împotriva regulamentului să transporte câini abandonaţi sau pierduţi acasă, cei doi bărbaţi au avut o idee. Au decis să contacteze localnicii prin intermediul reţelelor sociale şi obţină orice informaţii despre câinele pierdut. Între timp, patrupedul a stat toată noaptea în autobuzul rece, dar din fericire nu a fost singur.

În mod miraculos, postările publicate de Ricky şi Amos au ajuns în cele din urmă la Paulina Rybak, stăpâna bietului câine. În ultimele zile, Paulina nu mai închisese un ochi din cauza câinelui ei de 4 ani, Boston, dispărut în timpul unei plimbări. Femeia a fost uimită când a văzut pozele publicate de şoferi în care apărea si Boston. Nu a stat pe gânduri şi i-a contatctat imendiat pe cei doi oameni cu suflet mare.

Întrucât femeia îşi informase deja medicul veterinar despre dispariţie, şoferilor de autobuz le-a fost uşor să verifice cine este cu adevărat proprietarul câinelui. Deşi nimeni nu avea nicio idee despre cum a ajuns Boston în autobuz, Paulina a fost convinsă că a fost o încercare disperată a căţeluşului său aventuros de a-şi găsi drumul spre casă.

Boston este acum înapoi acasă, fiind iubit şi răsfăţat la nesfârşit. Fraţii săi umani, Filip şi Zofia, au fost extrem de supăraţi după ce a dispărut. Acum, trio-ul este împreună şi prietenia lor este mai strânsă ca niciodată.

Descoperiţi povestea lui Boston în videoclipul de mai jos.

Ţi-a plăcut acest articol?