LiveBiz
Pisicuţa cu strabism, găsită singură şi subnutrită, se bucură acum de o casă plină de dragoste

Pisicuţa cu strabism, găsită singură şi subnutrită, se bucură acum de o casă plină de dragoste

LiveBiz » Animale » Pisicuţa cu strabism, găsită singură şi subnutrită, se bucură acum de o casă plină de dragoste

Este adevărat că a avea un animal de companie este o responsabilitate foarte mare. Un animal care creste în casă are nevoie de îngrijire, atenţie şi mai ales de multă dragoste. Dar este şi adevărat că prezenţa sa ne face viaţa mai veselă şi mai distractivă.

Pisicile sunt fiinţe delicate, sensibile şi amuzante, iar protagonista următoarei povesti a devenit o celebritate pe internet datorită unei probleme de vedere în care ochii nu sunt aliniaţi corespunzător şi privesc în direcţii diferite…

Olive este o pisică fermecătoare care trăieşte în New York. Ştie cu adevărat să fie recunoscătoare pentru viaţa pe care o are şi să zâmbească în fiecare zi.

Aspectul ei este cel mai dulce din lume conform personalităţii sale pline de şarm.

Este o pisică frumoasă cu părul scurt, în tonuri de gri, cu o caracteristică fizică care o face cu totul specială. Pisica a dezvoltat o pasiune deosebită asupra proprietarei sale, Michelle Traynor, în vârstă de 27 de ani.

Olive este o pisică frumoasă, cu strabism din naştere.

Şi nu numai că a câştigat inima proprietarei sale, dar are şi peste 150.000 de adepţi pe contul său de Instagram, care sunt pur şi simplu captivaţi de problema sa de vedere.

Zâmbetul ei frumos şi aspectul deosebit au cucerit mii şi mii de oameni!

Michelle, care lucrează în domeniul comunicaţiilor, a spus că Olive a fost foarte bolnavă când a găsit-o.

„Era singură, acoperită de frunze şi foarte bolnavă. După multe băi şi medicamente, în cele din urmă şi-a revenit suficient pentru a trăi alături de mine.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olive (@crazy_eyes_olive)

Din fericire, a găsit o nouă casă plină de dragoste, grijă şi atenţie.

Proprietara ei spune că, în ciuda stării ochilor, Olive poate vedea bine.

Ea a adăugat că mușcătura lui Olive este puțin excesivă, deoarece maxilarul nu este pe deplin dezvoltat. Dar asta nu ii afectează deloc dieta.

Aspectul ei sănătos arată că este o pisică răsfățată, trăind viața pe care o merită.

Olive chiar ştie să fie fericită!

Olive are o personalitate frumoasă care va face pe oricine să se îndrăgostească de ea. Este foarte amuzantă şi iubitoare. Poate un pic timidă, însă asta nu o limitează la distracţie şi la inventarea jocurilor amuzante.

Este o pisicuţă foarte afectuoasă şi dulce, iar Michelle recunoaşte că de când a intrat în viaţa ei nu îşi poate concepe zilele fără ea.

Povestea acestei pisici este la fel de frumoasă precum aspectul ei particular şi zâmbetul ei minunat care surprinde perfect toate emoţiile.

Ţi-a plăcut acest articol?