LiveBiz
Câinele unui cuplu fără adăpost a devenit viral pe internet pentru că doarme cu o suzetă

Câinele unui cuplu fără adăpost a devenit viral pe internet pentru că doarme cu o suzetă

LiveBiz » Animale » Câinele unui cuplu fără adăpost a devenit viral pe internet pentru că doarme cu o suzetă

Orice iubitor de animale va căuta compania unor suflete minunate şi chiar îşi va dori ca pe unele dintre acestea să le îngrijească şi să le răsfeţe în permanenţă.

Pe străzile din São Vicente, São Paulo, Brazilia, un câine care doarme în timp ce ţine suzeta în gură a atras atenţia celor care trec prin acea zonă.

„Bebecão (Bebeluşul)” aparţine unui cuplu fără adăpost.

Animalul doarme într-un pătuţ improvizat din perne, pături şi are chiar şi un ursuleţ. Toate acestea i-au atras atenţia fotografei Renata Macedo de Jesus, în vârstă de 37 de ani, care a surprins câteva poze cu ciudata familie şi le-a publicat pe reţelele de socializare.

„Locuiesc în São Vicente. Mergeam în centru să rezolv nişte probleme şi am dat peste acest cuplu. Mi-au topit inima. Am traversat strada pentru a vorbi cu ei şi i-am întrebat dacă le pot face câteva poze pentru a-i face cunoscuţi, în ideea de a obţine un mic ajutor pentru aceştia. Au fost încântaţi de fotografiile pe care le-am făcut. M-am bucurat să-i cunosc, sunt oameni de treabă”, povesteşte fotografa.

Renata spune că a fost impresionată, mai ales datorită faptului că şi ea are doi câini adoptaţi:

„Ceea ce mi-a atras atenţia este modul în care tratează căţelul: are o pătură, o pernă. Erau, de asemenea, bine îmbrăcaţi, dar, din păcate, trăiesc pe străzi”.

Pozele au primit mii de reacţii şi sute de comentarii, inclusiv din partea persoanelor care au contactat cuplul pe străzile oraşului:

„Ce oameni minunaţi, iubesc cu adevărat câinii. Nu pot vedea un câine vagabond pe care să nu-l adopte.” Sau, de la oameni care au lăudat atitudinea acestui cuplu: „Măreţia nu constă în a avea. Ci în a împărţi cu ceilalţi”, a scris altcineva.

Ţi-a plăcut acest articol?