LiveBiz
După 4 ani în adăpost, câinele bătrân sare în sus de bucurie când îşi dă seama că este adoptat

După 4 ani în adăpost, câinele bătrân sare în sus de bucurie când îşi dă seama că este adoptat

LiveBiz » Animale » După 4 ani în adăpost, câinele bătrân sare în sus de bucurie când îşi dă seama că este adoptat

Toţi câinii merită o viaţă din care să nu le lipsească nimic şi în care să poată conta pe sprijinul unei familii iubitoare.

Din păcate, cei mai bătrâni dintre ei şi care ajung într-un adăpost, sunt de obicei supuşi unor ani lungi de aşteptare. Şi în multe cazuri, nu există nimeni dispus să le ofere o a doua şansă.

Aceasta părea să fie şi soarta unui câine adorabil pe nume Dreadlock…

Este un câine adorabil care a fost salvat de pe străzi de către voluntarii de la „The Soi Dog Foundation” din Phuket, Thailanda. Patrupedul avea o mulţime de probleme de piele, iar viaţa dificilă pe străzi îi afectase grav blana.

Era într-o stare atât de deplorabilă şi era atât de murdar, încât aceste lucruri îi provocaseră probleme grave de sănătate. Voluntarii au petrecut ore întregi îmbăindu-l şi tăindu-i toată blana încâlcită.

Sănătatea lui Dreadlock s-a îmbunătăţit după câteva luni, dar blana nu i-a mai crescut niciodată.

Putea să fie momentul perfect pentru a începe o nouă viaţă, însă toată lumea părea să-i fi întors spatele lui Dreadlock. Deşi era un câine sănătos şi calm, el a fost nevoit să privească modul în care sute de căţeluşi părăseau adăpostul în timp ce el continua să-şi petreacă nopţile în cuşca lui.

Când totul părea pierdut, o rază de speranţă şi-a făcut loc. Cineva a venit în adăpost în căutarea unui câine liniştit, iar salvatorii au ştiut imediat care era candidatul perfect.

Dreadlock a fost în cele din urmă adoptat după ce stătuse în adăpost timp de patru ani.

Din cauza vârstei sale, Dreadlock este foarte liniştit. Nu simte nevoia să se joace mereu şi, deşi este foarte afectuos, nu se entuziasmează decât dacă experimentează ceva cu totul special.

Imediat ce a aflat povestea lui, familia a decis să-l ia acasă.

„Eşti atât de frumos! Nu înţelegem cum de a durat atât de mult să-ţi găseşti o familie.”

A decis să sărbătorească cu stil şi, când l-a cunoscut pe noul său tată, a început să sară în sus de bucurie. Într-un fel, acest câine greu încercat şi-a dat seama că venise momentul pe care îl aşteptase atâta timp.

A început să latre şi chiar părea să le mulţumească oamenilor că l-au observat după atâţia ani.

“El este foarte fericit. Vă mulţumim oameni buni pentru că l-aţi adoptat. El merita asta. “- a scris reprezentatul adăpostului într-o postare pe Facebook.

Suntem siguri că acest câine frumos se va simţi minunat alături de noua sa familie şi poate că în sfârşit va afla cum este să ai o casă. Povestea lui ne ajută să ne amintim de importanţa adoptării câinilor bătrâni care au atât de multe de arătat, chiar şi în ultimii lor ani de viaţă.

Distribuiţi această poveste pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la dragostea pe care câini precum Dreadlock o au de oferit. Oricine merită o şansă!

Ţi-a plăcut acest articol?