LiveBiz
Testaţi-vă vederea cu un test ocular distractiv: căutaţi leopardul ascuns în imagine

Testaţi-vă vederea cu un test ocular distractiv: căutaţi leopardul ascuns în imagine

LiveBiz » Umor » Testaţi-vă vederea cu un test ocular distractiv: căutaţi leopardul ascuns în imagine

Pentru o persoană singură sau fără experienţă, aventurarea într-un mediu sălbatic poate fi cu adevărat periculoasă. Prădătorii şi riscurile pot apărea la tot pasul şi este bine să ştii cum să te fereşti. Persoana care a surprins această fotografie ştie bine asta, motiv pentru care a împărtăşit-o pentru a ne menţine mintea activă şi instruită, o cerinţă fundamentală pentru toată lumea, la orice vârstă.

Într-adevăr, stresul şi monotonia pot face ca abilităţile noastre de raţionament să devină lente: creierul nostru, asemeni unui „muşchi”, trebuie să fie menţinut în formă şi nu există modalitate mai bună decât să încercăm un joc distractiv cu un fundal enigmatic? Ceea ce vă supunem atenţiei mai jos este identificarea unui leopard care este bine ascuns în decorul savanei. Ce mai aşteptaţi? Intraţi în joc şi încarcaţi să-l găsiţi!

Gata? Bine aţi venit în savană, în căutarea leopardului ascuns!

Imagine: Voodootroy / reddit

L-aţi găsit? Furişându-se în cea mai mare linişte, leopardul îşi urmează prada fără să fie văzut, aşteptând doar momentul potrivit pentru a da atacul. Ştiaţi că aceste animale pot atinge viteze de până la 64 km/h ?

Dacă încă nu v-aţi dat seama unde se ascunde această felină fascinantă, mai jos vă dăm o mână de ajutor, dezvăluind locaţia sa. Nu vă faceţi griji dacă nu l-aţi găsit, poate data viitoare veţi avea mai mult noroc!

Dacă totuşi l-aţi găsit fără ajutor, înseamnă că aveţi o vedere bună şi ar fi bine să continuaţi astfel de teste, creierul vă va mulţumi!

Iată şi soluţia:

Imagine: Voodootroy / reddit

Era chiar acolo, lângă trunchiul copacului! 🙂

Ţi-a plăcut acest articol?