LiveBiz
Tânărul îngenunchează şi se roagă ca firma unde şi-a lăsat CV-ul să îl poată angaja

Tânărul îngenunchează şi se roagă ca firma unde şi-a lăsat CV-ul să îl poată angaja

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tânărul îngenunchează şi se roagă ca firma unde şi-a lăsat CV-ul să îl poată angaja

Într-o perioadă de criză economică atât de gravă cum este cea pe care o traversăm chiar în aceste clipe, mulţi oameni şi-au pierdut locurile de muncă sau sunt în căutare de noi oportunităţi şi îşi trimit CV-urile pentru a fi recrutaţi şi în cele din urmă angajaţi.

Un vis la care mulţi aspiră pentru a putea să-şi trăiască viaţa de zi cu zi cu demnitate şi fără să fie obligaţi să caute ajutor financiar în alte părţi. În această situaţie se află şi protagonistul următoarei poze extrem de emoţionante…

Sursa: MedioX

Paznicul unei firme braziliene care făcea angajări a postat o imagine ce spune mai mult decât o mie de cuvinte: un tânăr tocmai şi-a depus documentele personale împreună cu un curriculum vitae actualizat în cutia poştală a companiei. Dar asta nu este tot: fotografia făcută de portar – şi care a făcut în jurul internetului – îl arată pe bărbatul aflat în căutarea unui loc de muncă, îngenuncheat în faţa cutiei poştale, rugându-se.

Un gest pe cât de spiritual,  pe atât de simbolic pentru realitatea pe care o experimentează în prezent mulţi oameni care şi-au pierdut slujba sau sunt în căutarea uneia. Tocmai de aceea, gestul acestui biet om nu poate decât să trezească în fiecare dintre noi o puternică empatie. Nu ştim dacă, în cele din urmă, compania braziliană i-a ales CV-ul, dar ne alăturăm şi noi rugăciunii sale pentru a-şi putea găsi calea şi un loc de muncă satisfăcător.

Ţi-a plăcut acest articol?