LiveBiz
Măcelarul mărinimos lasă resturi de carne în afara magazinului special pentru câini vagabonzi

Măcelarul mărinimos lasă resturi de carne în afara magazinului special pentru câini vagabonzi

LiveBiz » Animale » Măcelarul mărinimos lasă resturi de carne în afara magazinului special pentru câini vagabonzi

Un videoclip drăguţ care ne restabileşte încrederea în umanitate ne înfăţişează un grup de câini fără stăpân care se servesc cu resturile provenite de la o măcelărie. În videoclipul care încălzeşte inimile iubitorilor de animale, o grămadă de resturi de carne se află afară, pe trotuar, într-o cutie de carton. Unul câte unul, câinii se apropie de cutie şi iau câte un os. Dar ceea ce este cu totul remarcabil de observat este cât de atenţi sunt aceşti patrupezi, deoarece rând pe rând fiecare se mulţumeşte doar cu o bucată.

Ceea ce pare a fi un bătrân Golden Retriever se îndreaptă încet spre cutie şi apoi ridică un os înainte de a se retrage încet. Un alt câine pare ezitant şi se ghemuieşte pe măsură ce se apropie. Altul îşi agită coada fericit, de parcă nu-i vine să creadă ce noroc a dat peste el.

Anunţ

Videoclipul pare să fi apărut pentru prima dată pe reţelele de socializare în luna martie a acestui an şi este creditat TikTokker @ugursa_.

Mulţi dintre cei care au vizionat filmarea au comentat despre cât de bine sunt educaţi câinii vagabonzi.

Bărbatul anonim nu este singurul măcelar turc cu inimă bună. Ikram Korkmazer, care locuieşte tot în Turcia, este la rândul lui un mare iubitor de animale. Pisicile şi câinii merg adesea la el la magazin pentru a obţine ceva de mâncare.

Videoclipurile sale au devenit virale după ce o filmare cu o pisică venită în vizită în măcelărie şi care s-a ridicat în două lăbuţe pe tejgheaua cu carne pentru a primi puţină hrană, a strâns peste un milion de vizualizări.

Korkmazer are şi câţiva câini care aşteaptă răbdători afară, pe trotuar, pentru o gustare (sau chiar mai mute).

Şi în videoclipul de mai jos, puteţi observa că acest măcelar are clienţii săi obişnuiţi, în timp ce un câine dă din coadă neliniştit în aşteptarea unei farfurii cu mâncare.

Ţi-a plăcut acest articol?