LiveBiz
Băiatul refuza să-şi ia picioarele de pe scaune: pasagerul se aşază peste ele pentru a-i da o lecţie

Băiatul refuza să-şi ia picioarele de pe scaune: pasagerul se aşază peste ele pentru a-i da o lecţie

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul refuza să-şi ia picioarele de pe scaune: pasagerul se aşază peste ele pentru a-i da o lecţie

Tineretul de azi… Fiecare generaţie crede că a fost mai bine educată decât cea actuală şi poate chiar şi tinerii de astăzi vor crede că sunt mai bine educaţi decât cei de mâine.

Este dificil să ne imaginăm copii mai nepoliticoşi decât unii dintre cei pe care îi putem întâlni pe stradă în aceste zile. Sau în metrou, ca în cazul acestui puşti care, pentru a se juca pe telefon, a ocupat cel puţin două locuri cu picioarele într-un vagon aglomerat.

Din fericire, reacţia unui pasager curajos nu a întârziat să apară…

Puştiul era în metrou, cu picioarele ridicate pe scaune. Între timp, se juca, fără să-i pese deloc de disconfortul pe care îl provoca celorlalţi pasageri care stăteau în picioare.

Ce-i drept, comportamentul său a deranjat pe toată lumea, dar un singur pasager a decis să facă ceva concret.

Foarte nonşalant, un tânăr s-a aşezat peste picioarele puştiului, ocupând acel loc care ar fi fost liber dacă băiatul ar fi fost puţin mai politicos.

Băiatul a fost literalmente şocat de gestul pasagerului; probabil că nu şi-a dat seama de comportamentul său, remarcând doar presupusa grosolănie a tânărului care a dorit să se aşeze.

Mama băiatului a vociferat la vederea gestului pasagerului, dovedind că în spatele unui copil grosolan există adesea o familie la fel de nepoliticoasă.

Episodul a fost documentat cu câteva fotografii postate pe reţelele de socializare. Odată ce le-au vizionat, utilizatorii, fără a mai avea nevoie de nicio explicaţie, au fost de acord cu gestul plin de curaj al pasagerului.

Ţi-a plăcut acest articol?