LiveBiz
Căţeluşa conduce voluntarii la o casă unde mai multe animale erau închise şi maltratate

Căţeluşa conduce voluntarii la o casă unde mai multe animale erau închise şi maltratate

LiveBiz » Animale » Căţeluşa conduce voluntarii la o casă unde mai multe animale erau închise şi maltratate

O căţeluşă subnutrită pe nume Clover a ţinut să fie remarcată de voluntarii organizaţiei de protecţie a animalelor Royal Animal Refuge (Georgia, SUA). Se părea că animalul era dornic să le comunice ceva voluntarilor; Toţi, de fapt, credeau că are nevoie de ajutor pentru a-şi îngriji puii sau că dorea să le arate căţeluşii abia veniţi pe lume.

Din păcate, tot ce voia Clover era să le comunice ceva mult mai important: insistenta sa i-a determinat să descopere un loc în care erau închise numeroase animale, inclusiv unele subnutrite şi bolnave. Altele erau chiar fără suflare.

Imagine: Facebook / Royal Animal Refuge

„Am crezut că Clover ne va duce la puii săi, dar a fost mult mai mult de atât… am dat peste o privelişte oribilă pe care nu o vom uita niciodată”, au declarat voluntarii într-o postare pe Facebook. Tabloul teribil arăta astfel: un câine, o găină, două raţe şi doi iepuri morţi în cuşti; un câine cu o labă într-o stare atât de gravă, încât a trebuit amputată.

Poliţia l-a arestat pe Ashley Greshman, un bărbat în vârstă de 27 de ani, pentru cruzime faţă de animale.

Imagine: Facebook / Royal Animal Refuge

Tot acolo, în acel loc infernal, căţeluşa Clover rupsese o pernă în care făcuse culcuş pentru micuţii ei.

Imagine: Facebook / Royal Animal Refuge

Iniţial, voluntarii au luat cunoştinţă de situaţie datorită solicitărilor primite din partea unor rezidenţi care au contactat adăpostul după ce au văzut un câine numai piele şi os plimbându-se cu puii în apropiere. Când voluntarii au ajuns la faţa locului, nu au putut să o captureze pe Clover: „Nu s-a lăsat prinsă şi a continuat să ne indice prin orice mijloace că vrea să ne conducă la această casă” – la fiecare pas pe care îl făcea, se întoarce în direcţia voluntarilor pentru a se asigura că aceştia o urmăresc.

„Urmaţi-mă, trebuie să vă arăt ceva”, părea să spună câinele…

Imagine: Facebook / Royal Animal Refuge

Au fost găsiţi alţi patru câini, subnutriţi şi în stare gravă. Acum, toate animalele supravieţuitoare se recuperează şi învaţă să se obişnuiască din nou cu oamenii. Căţeluşa Clover şi puii ei sunt, de asemenea, în siguranţă şi caută o familie iubitoare care să-i adopte.

Ţi-a plăcut acest articol?