LiveBiz
Proprietarul suspendă plăţile pentru sute de chiriaşi, astfel încât aceştia să îşi poată permite hrana zilnică

Proprietarul suspendă plăţile pentru sute de chiriaşi, astfel încât aceştia să îşi poată permite hrana zilnică

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Proprietarul suspendă plăţile pentru sute de chiriaşi, astfel încât aceştia să îşi poată permite hrana zilnică

Cu toate necazurile şi nesiguranţa din acest moment, este important să îi felicităm pe acei oameni care se arată a fi adevăraţi eroi ai societăţii.

Pe lângă starea constantă de frică generată de această pandemie, nimeni nu poate anticipa care vor fi repercusiunile financiare în toate domeniile de activitate, cu atât mai mult cu cât şomajul a ajuns la cote îngrijorătoare.

Ei bine, un proprietar din Brooklyn încearcă să mai uşureze din greutăţile apăsătoare care s-au abătut asupra unor oameni, suspendând plăţile în cazul a sute de chiriaşi de-ai săi pentru a se asigura că au suficienţi bani să aibă ce pune pe masă.

Conform rapoartelor, pe data de 30 martie, Mario Salerno a lipit un afiş pe uşile din faţa clădirilor sale de apartamente prin care anunţa că va renunţa la plata chiriei pentru aprilie.

În vârstă de 59 de ani, bărbatul deţine aproximativ 80 de apartamente, cu 200 de chiriaşi în zonele Williamsburg şi Greenpoint. Salerno a decis să renunţe la chirie după ce a auzit de mai mulţi chiriaşi care au rămas fără locuri de muncă şi se zbat din răsputeri să aibă ce pune pe masă.

„Vă rog să reţineţi că renunţ la chirie pentru luna aprilie 2020. Staţi în siguranţă, ajutaţi-vă vecinii şi spălaţi-vă mâinile !!!” – sună anunţul.

Într-un interviu ulterior pentru NBC New York, Mario a spus că preocuparea sa principală este sănătatea şi bunăstarea chiriaşilor săi.

„Vreau ca toată lumea să fie sănătoasă”, a spus el. „Asta e totul. Pentru mine, era mai importantă sănătatea oamenilor şi îngrijorarea cu privire la cine poate pune mâncare pe masă. Vă spun să nu vă faceţi griji cu privire la plăţile către mine, îngrijoraţi-vă pentru vecinul vostru şi familia voastră.”

Un gest cu adevărat remarcabil pentru un proprietar, care, sperăm, că îi va determina şi pe alţii să îi urmeze exemplul şi să ajute oamenii în orice mod pot.

Mario, eşti un adevărat OM şi un motiv de inspiraţie pentru toţi cei care traversează momente dificile în această perioadă!

Distribuiţi acest articol pe Facebook, astfel încât toată lumea să afle despre gestul său.

Ţi-a plăcut acest articol?