LiveBiz
Câinele abandonat la debarcader aşteaptă de peste o lună reîntoarcerea stăpânului său

Câinele abandonat la debarcader aşteaptă de peste o lună reîntoarcerea stăpânului său

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat la debarcader aşteaptă de peste o lună reîntoarcerea stăpânului său

O fotografie a unui câine care priveşte cu tristeţe de-a lungul râului Chao Phraya din Bangkok, Thailanda, face furori pe internet. Dând dovadă de o loialitate debordantă, biata creatură aşteaptă pe doc de peste o lună, după ce a căzut (sau a fost aruncat) de pe barca proprietarului său.

Potrivit localnicilor, câinele scotoceşte după mâncare în coşurile de gunoi şi doarme pe unde apucă, dar refuză cu îndârjire să părăsească zona. Mai mulţi oameni cu suflet mare îl hrănesc şi alintă în timp ce patrupedul aşteaptă neclintit lângă râu, în speranţa că într-o bună zi îşi va revedea stăpânul.

Dar chiar şi după ce povestea a devenit virală pe reţelele de socializare, stăpânul câinelui nu a apărut.

Odată cu trecerea săptămânilor, câinele a început să devină din ce în ce mai slab. În ciuda dorinţei sale neclintite de a-şi aştepta omul pe care îl iubeşte din toată inima, în cele din urmă va înţelege că singura barcă pe care voia să o vadă nu va mai trece niciodată pe acolo.

O femeie pe nume Thanawan nu mai putea accepta situaţia mizerabilă a câinelui. Cumva a reuşit să-i câştige încrederea şi l-a dus la ea acasă. L-a numit „ThaReua”, care înseamnă „Dig”. Mulţumită dragostei şi grijii neclintite din partea lui Thanawan, ThaReua a renunţat încet la anxietatea de a fi abandonat. Astăzi, câinele şi-a îmbrăţişat din toată inima noua sa familie!

Descoperiţi povestea emoţionantă a lui „ThaReua” de a fi abandonat şi apoi de a-şi găsi o nouă casă:

Ţi-a plăcut acest articol?