LiveBiz
Poliţistul alină câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor: Imaginea a devenit virală pe internet

Poliţistul alină câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor: Imaginea a devenit virală pe internet

LiveBiz » Animale » Poliţistul alină câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor: Imaginea a devenit virală pe internet

Există oameni care fac tot ceea ce le stă în puteri ca să păstreze siguranţa celor din jur, iar acest lucru include şi serviciile aduse animalelor.

Când ofiţerul Josh Fiorelli se afla în timpul serviciului, a fost martorul unei scene care l-a înduioşat teribil. Un câine a fost lovit de o maşină, iar poliţistul a făcut ceea ce ar face orice fiinţă umană plină de compasiune: a avut grijă de bietul animal până la sosirea ajutoarelor.

Momentul emoţionant a fost surprins pe camera unui telefon mobil.

Adjunctul Şerifului din Osceola, Florida, a declarat pentru WFTV News: „Era destul de frig. Câinele avea blana udă. Nu mai era nimeni acolo, aşa că am decis să fiu eu acea persoană care să-l ajute. “

Ofiţerul Fiorelli şi-a folosit propria haină pentru a-i ţine câinelui de cald.

Câinele se află acum în grija adăpostului pentru animale din Osceola şi va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. Are un membru dislocat, dar cu toate acestea dă bucuros din coadă când îi vede pe cei care îl îngrijesc.

Câinele nu are microcip şi dacă în termen de trei zile nu se prezintă nimeni pentru a revendica animalul, acesta va fi operat. Între timp câinelui i se administrează calmante pentru a-i face durerea mai suportabilă.

Poliţistul a declarat pentru postul de televiziune WFTV: „Aceste animale minunate s-ar putea să fie doar o parte din viaţa noastră, dar pentru ele noi reprezentăm totul.”

O mulţime de oameni îţi mulţumesc pentru că ai fost acolo, domnule poliţist Fiorelli!

Distribuiţi pentru a aduce un omagiu acestui om minunat care a dovedit o bunătate fără margini şi pentru a-i ura câinelui recuperare rapidă.

Ţi-a plăcut acest articol?