LiveBiz
Acestei femei i se spusese că fiica ei a murit în 1949. Acum, la 88 de ani, aude o voce spunând „Bună mamă”!

Acestei femei i se spusese că fiica ei a murit în 1949. Acum, la 88 de ani, aude o voce spunând „Bună mamă”!

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acestei femei i se spusese că fiica ei a murit în 1949. Acum, la 88 de ani, aude o voce spunând „Bună mamă”!

Un copil nou-născut sănătos este un dar nepreţuit, în special pentru acei oameni care sunt sensibili în privinţa fragilităţii unui copil aflat în creştere şi temerilor că ceva nu ar putea merge bine.

E greu de imaginat durerea prin care trece o mamă după ce poartă în pântece timp de 9 luni un prunc, doar pentru a afla în final că acesta a murit la naştere.

Genevieve Purinton avea 18 ani când a dat naştere unei fetiţe frumoase. În 1949, când ea a adus copilul pe lume, lucrurile erau diferite faţă de acum. Fiind femeie tânără şi nemăritată, medicii i-au luat copilul şi i-au spus că acesta murise.

Fox / Youtube

Vestea primită i-a zduncinat întreaga fiinţă şi i-a sfâşiat inima. Tot ce-şi dorea această mamă era să îşi poată ţine pruncul la piept, dar din păcate nu a avut parte de acest privilegiu.

„Când le-am spus că vreau să-mi văd copilul, medicii mi-au replicat că a murit” – a declarat Genevieve pentru Fox News.

Din păcate, Genevieve nu a mai putut avea copii după ce o histerectomie a lăsat-o în imposibilitatea de a concepe.

La cei 88 de ani, această doamnă drăguţă, care îndurase atât de multe de-a lungul vietii, se trezise singură într-o locuinţă socială din North Tampa, Florida; fiind ultima supravieţuitoare din familia ei de opt fraţi.

Însă nici prin gând nu i-ar fi trecut ce surpriză uriaşă i se pregătea.

Fox / Youtube

La aproximativ 2400 km depărtare de Genevieve, o femeie numită Connie a primit cadou un kit de testare ADN, cu ocazia Crăciunului.

Connie a fost adoptată ca nou-născută de către o familie din California. Dar, de la vârsta de cinci ani, a dorit să stie cine era mama ei naturală şi a început să se intereseze pentru a vedea dacă ar putea să o găsească.

Cercetările efectuate de-a lungul anilor au condus-o la o femeie care a recunoscut-o pe mama naturală a lui Connie ca fiind mătuşa ei şi i-a dat vestea că aceasta era încă în viaţă.

Reuniunea celor două a fost una cu totul emoţionantă, iar acum, această doamnă venerabilă nu se mai simte singură pe lume. Nu numai că şi-a întâlnit fiica mult iubită, dar a aflat că are chiar nepoţi şi strănepoţi.

Urmăriţi această reuniune minunată în videoclipul de mai jos. Este exemplul perfect al faptului că niciodată nu este prea târziu.

Nu există nimic mai de preţ decât familia, chiar dacă a trebuit să aştepte 69 de ani pentru a se reuni cu fiica ei. O poveste atât de frumoasă!

Ţi-a plăcut acest articol?