LiveBiz
A ridicat o dronă deasupra oceanului şi a surprins unul dintre cele mai rare şi frumoase spectacole ale naturii

A ridicat o dronă deasupra oceanului şi a surprins unul dintre cele mai rare şi frumoase spectacole ale naturii

LiveBiz » Natură » A ridicat o dronă deasupra oceanului şi a surprins unul dintre cele mai rare şi frumoase spectacole ale naturii

Natura reuşeşte de fiecare dată să ne încânte privirea cu peisaje cu totul ieşite din comun. De data aceasta suntem fascinaţi de o nouă înfăţişare a oceanului pe care nu o putem vedea foarte des. Imaginille surprinse cu o dronă sunt extraordinare.

Dacă vreţi să vedeţi cum arată un ocean îngheţat în toată splendoarea lui, nu trebuie decât să urmăriţi această filmare spectaculoasă.

YouTube

Ryan Canty, care venise în vizită la bunica sa din North Falmouth, Massachusetts, a postat pe canalul său de pe Youtube un videoclip în care putem admira întreaga splendoare a oceanului într-o zi extrem de friguroasă.

Ca urmare a unei ierni aprige, temperaturile extrem de scăzute din estul Statelor Unite au transformat valurile Oceanului Atlantic de-a lungul coastei Old Silver, North Falmouth, Massachusetts, într-un covor de gheaţă incredibil. Ryan şi prietenul lui s-au dovedit extrem de curajoşi să se aventureze pe suprafaţa de gheaţă.

YouTube

Oceanul Atlantic nu este de fapt complet îngheţat, însă zăpada şi gheaţa se extind destul de departe în larg, ceea ce face ca priveliştea să fie una incredibilă. Valurile, care altădată se spărgeau la mal, acum stau ţintuite în carcasa se gheaţă şi zăpadă.

După cum vedem şi în aceste imagini, există mulţi curajoşi care fără nicio teamă merg în aceste zone şi au parte de experienţa vieţii lor.

Ţi-a plăcut acest articol?