LiveBiz
Primele cuvinte ale Prinţului Harry după ce Meghan Markle a dat naştere bebeluşului regal

Primele cuvinte ale Prinţului Harry după ce Meghan Markle a dat naştere bebeluşului regal

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Primele cuvinte ale Prinţului Harry după ce Meghan Markle a dat naştere bebeluşului regal

Prinţul Harry a dat publicităţii prima sa declaraţie după naşterea fiului său şi al lui Meghan Markle.

Cei doi au devenit mândri părinţi ai micului prinţ în dimineaţa zilei de 5 mai şi nu a trecut mult timp până când Harry să se adreseze presei.

„Suntem absolut încântaţi şi recunoscători pentru tot sprijinul de pretutindeni. A fost extraordinar şi suntem fericiţi să împărtăşim această veste cu voi“, a declarat el în cadrul unei conferinţe de presă.

La ora 15:40 a fost anunţată ştirea pe care o aştepta toată lumea: Meghan Markle a dat naştere unui băiat sănătos de 3.2 kilograme.

sussexroyal/ Istagram

Prinţul Harry aduce un omagiu

Prinţul Harry s-a grăbit să-i aducă un omagiu soţiei sale, ducesa de Sussex, când a anunţat vestea despre naşterea fiului său în cadrul conferinţei de presă.

„A fost cea mai frumoasă experienţă pe care mi-aş putea-o imagina vreodată.”, a mărturisit Prinţul Harry, vădit emoţionat şi fericit, potrivit BBC. Ducele de Sussex, care a asistat la naştere, şi-a exprimat, în plus, admiraţia pentru femeile de pretutindeni, lăudând actul facerii.

Prinţul a fost, de asemenea, întrebat de reporteri cu privire la numele pe care îl va avea băieţelul, răspunzând: „Încă ne gândim la nume. Copilul a venit puţin mai târziu decât ne aşteptam, aşa că am avut puţin timp în plus să ne gândim la asta. Urmează, însă, să hotărâm numele. Probabil în termen de două zile vom ieşi împreună, în public, ca familie, aşa cum am plănuit, pentru ca toată lumea să-l cunoască pe bebe“.

kensingtonroyal/Instagram„Sunt atât de mândru de soţia mea”, a mai adăugat Harry.

„Aşa cum fiecare tată şi părinte ar spune ‘copilul tău este superb’, însă acest copil este uimitor”, a mai spus prinţul Harry extrem de încântat.

Urmăriţi conferinţa de presă emoţionantă mai jos:

Distribuiţi acest articol pentru a răspândi tuturor veştile bune.